Ignorisali su je 6 godina: Manekenka nikada nije bila dovoljno dobra za njihovog sina

Strah od prvog upoznavanja partnerove porodice kod slavne manekenke Karli Klos bio je i te kako opravdan kada se zna da su roditelji njenog supruga Džošue Kušnera punih šest godina izbegavali da je upoznaju smatrajući da to što nije Jevrejka automatski znači i da nije dovoljno dobra za njihovog sina, a slično mišljenje o svojoj snahi imao je i njihov drugi sin, ujedno zet američkog predsednika Donalda Trumpa.

Četvrtak, 21.03.2019.

20:00

Izvor: tportal.hr

Ignorisali su je 6 godina: Manekenka nikada nije bila dovoljno dobra za njihovog sina

Podeli:

Verovali ili ne, ali slavna manekenka Karli Klos upoznala je roditelje svog supruga Džošue Kušnera tek nakon što su njih dvoje proveli šest godina u vezi. Čarls i Šeril Kušner, čiji je drugi sin Džared Kušner zet američkog predsednika Donalda Trumpa, o drugoj snahi su imali najgore mišljenje, ne smatrajući je dostojnom njihovog sina i govoreći ružne stvari njoj iza leđa.

To je išlo toliko daleko da joj je bio zabranjen dolazak na porodična okupljanja, a sve zato što ona nije Jevrejka, poput njih. Inače, Kušnerovi su milijarderi koji smatraju da im jedna manekenka i Viktorijina anđelica ne može parirati ni u čemu i da će im jedan 'model donjeg veša' upropastiti celu lozu. Kada je Džošua odlučio da protestuje, rekavši kako se veza njegovog brata s Ivankom Trump ne razlikuje previše od njegove, oni su mu rekli:

„Ivanka je drugo, ona je Trampova krv. Ona je, baš kao i Džared, bogata naslednica, a i pohađala je prestižni fakultet. Karli je odrasla u predgrađu St. Louisa i nikada nije ni pohađala fakultet.“

10.18.2018 ❤️

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Njihov drugi sin Džared Kušner, čija je supruga Ivanka Tramp zbog njega prešla u judaizam, Karli je nazivao pogrdnim imenom, izrazom za žene koje nisu Jevrejke, a često je govorio i kako će se njegova porodica pobrinuti za 'taj slučaj'.

Svi ti detalji otkriveni su u najnovijoj knjizi „Vicky Ward 'Kushner, Inc.: Greed. Ambition. Corruption. The Extraordinary Story of Jared Kushner and Ivanka Trump“.

Veza Karli i Džošue počela je 2012. godine, a verili su se prošle godine, nedugo nakon što je manekenka, zbog budućeg supruga, prešla u judaizam. Taj njen potez odmah je protumačen kao pokušaj da udovolji njegovim roditeljima. Venčanje je održano u tajnosti u Njujorku.

Glava porodice Čarls Kušner navodno se svim silama trudio da natera sina da ostavi manekenku, pa je čak tokom večere, organizovane 2017. godine povodom Trampove inauguracije, tokom jela sina upozorio rečima: „Očekujemo od tebe da napraviš ono što je ispravno. Osoba s kojom si nije prava osoba za tebe.“

Prema pisanju novinarke i autorke knjige, Džošua je svojim roditeljima uzvratio na način da im je zabranio bilo kakvo uplitanje oko venčanja, što je njima posebno zasmetalo jer su i ovoga puta želeli da se od svega napravi pompezno slavlje o kojem će svi govoriti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.