Uređenje doma

Najidealnija mesta za ogledalo u domu: U kupatilu ne mora da bude iznad umivaonika

Ogledalo će vam dati potrebnu svetlost i udobnost.

Sreda, 09.11.2022.

13:46

Izvor: B92

Najidealnija mesta za ogledalo u domu: U kupatilu ne mora da bude iznad umivaonika
Foto: Followtheflow/Shutterstock

Podeli:

Kupatilo

Prvo mesto na koje pomislimo kada je u pitanju ogledalo je kupatilo. Nad umivaonikom je najpopularnije mesto. Ovo održavanje higijene čini lakšim, pa bi definitivno trebalo i da ostane na ovom mestu. Ako imate prostora, postavite ogledalo i prekoputa ogledala koje se nalazi na zidu umivaonika.

Spavaća soba

Ogledalo u punoj dužini je idealno rešenje za svaku spavaću sobu! Ako imate dovoljno velik zid, okačite ga tamo, a u slučaju da nemate možete da se nađe i na vratima spavaće sobe, ormara ili čak unutar ormara. Ovo će učiniti oblačenje mnogo praktičnijim.

Prostor oko stola

Ako je vaš sto okrenut prema zidu, razmislite o instaliranju ogledala iznad njega, tačnije na zidu iza stola. To će vam pomoći da vaša kućna kancelarija bude veća, osećaćete se prijatnije i uvek ćete da znate šta se dešava iza vas.

Blizu ulaznih vrata

Odlična je ideja da postavite ogledalo negde blizu ulaznih vrata. Još bolje ako se ispod njega nalazi sto.Moći ćete da u poslednjem trenutku pre izlaska još jednom proverite izgled.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare