Uređenje doma

Dizajnerka enterijera otkrila pet stvari koje nikad ne bi imala u svojoj kući

Poznata dizajnerka enterijera Bridžit Romanek podelila je za Insajder nekoliko stvari koje nikad ne bi imala u svom domu, a s ovih pet smo u potpunosti saglasni.

Utorak, 12.09.2023.

12:14

Izvor: Fashion.hr.

Dizajnerka enterijera otkrila pet stvari koje nikad ne bi imala u svojoj kući
Foto: Ground Picture/Shutterstock

Podeli:

Zbog kratkih zavesa prostorija može da liči na bolničku sobu

Dizajnerka objašnjava kako kratke zavese u prostoriji mogu stvoriti utisak sterilnosti. Kao bolju opciju predlaže zavese koje blago padaju na pod.

Meko svetlo za prijatniji enterijer

Bridžit Romanek kaže da bi trebalo izbegavati jaku i oštru rasvetu jer utiče na utisak u prostoru. Kaže kako u svom domu voli da koristi meku rasvetu koja nalikuje svetlu sveće, a ponekad se zbog boje poigra i s neonskom rasvetom.

Dalje od satenskih tkanina

Dizajnerka jednostavno kaže kako je saten u suprotnosti s elegancijom. "Svila i pliš su elegantnija alternativa koja pruža luksuzan utisak i izgled kroz teksturu i boje", rekla je za Insajder.

Zaboravite na čupave tepihe

Prema rečima dizajnerke, ovo je trend na koji bi trebalo da zaboravimo i priklonimo se izborima kao što su svilenkasti, vuneni i tepisi od ratana.

U kuhinji preskočite beli frižider

Odabir aparata u kuhinji može imati i veliku dizajnersku ulogu, a Bridžit Romanek tvrdi da beli frižideri izgledaju jako zastarelo.

"Podseća me na kuću moje bake, iako volim svoju baku i cenim njenu kuću, to me ne nadahnjuje", rekla je za Insajder. Kao alternativu predložila je ugradne frižidere za ujednačen izgled kuhinje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare