Uspešne žene

Jedna od najbogatijih žena na svetu rodila bliznakinje u 53. godini

Milijarderka i poslovna žena Margaret Luis Drejfus rodila je bliznakinje u 53. godini.

Utorak, 22.03.2016.

15:50

Izvor: B92

Jedna od najbogatijih žena na svetu rodila bliznakinje u 53. godini
foto: Splash

Podeli:

“Maragaret Luis Drejfus rodila je bliznakinje, a i majka i devojčice su dobro“, rekao je njen predstavnik za medije.

Margaret je Švajcarkinja ruskog porekla koja će ove godine napuniti 54 godine i već je majka tri dečaka, među kojima dvojice blizanaca, rođenih iz veze s Robertom Luisom-Drajfusom, koji je preminuo 2009.

Ova uspešna poslovna žena nasledila je suprugovu firmu “Louis-Dreyfus Commodities” nakon njegove smrti.

Margaret je i vlasnica fudbalskog kluba "Olympique” iz Marseja.

Otac novorođenih bliznakinja je bankar Filip Hildebrand, zgodni i šarmantni 52-godišnjak. Ona u švajcarskim medijima ima nadimak 'Carica', koji su joj nadenuli zbog ruskih korena i ljubavi prema skupim bundama.

Osamdesetih godina Margaret iz Sovjetskog Saveza stiže u Švajcarsku, gde se udala i dobila državljanstvo. Brak se raspao, a tada je upoznala 16 godina starijge biznismena, Roberta Louisa-Drejfusa. Venčali su se i dobili troje dece. Bogataš je svoje bogatstvo dodatno proširio, a obrazovana supruga pratila ga je u stopu. Sreći i ljubavi presudila je Robertova teška bolest.

Od leukemije je oboleo 2006. godine, a preminuo tri godine kasnije. Ostala je sama s decom, i na čelu unosnih poslova. Forbs procenjuje njeno bogatstvo na 8 milijardi dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare