Uspešne žene

Da li si i ti super žena?

Prošlog meseca smo povodom 8. marta objavili akciju podrške ženskom preduzetništvu, koja je naišla na ogromno interesovanje. Sa velikim zadovoljstvom smo odlučili da akciju proširimo na ceo april i to u još širem obliku.

Sreda, 05.04.2017.

16:09

Izvor: B92

Da li si i ti super žena?
foto: thinkstock

Podeli:

Projekat apsolutne podrške ženskom preduzetništvu, pod nazivom “Super žena” ima za cilj da objasni važnost prisustva na Internetu. Koji god posao da započinjete, osim izrade sajta obavezan korak je smeštanje tih informacija na pouzdanu i uvek dostupnu hosting platformu.

Zbog toga su za sve super žene: menadžerke, preduzetnice, žene koje imaju svoj posao ili ideju za biznis, omogućeni popusti od čak 50% na usluge:

- Cloud Hosting, Cloud Server i Cloud Data Centar – za postavljanje web sajta online i premeštanja svih poslovnih aplikacija na cloud, čime se značajno smanjuju troškovi poslovanja,

- različite IT kurseve u okviru Admin trening centra,

- kupovine internet domena.

Akcija važi do 30. aprila, a tu je i niz drugih aktivnosti u narednom periodu. Prvi korak je celodnevno druženje 7. aprila u Ušće Shopping Centre-u, od 10 do 19 časova. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa uspešnim preduzetnicama, hrabrim ženama koje su ideju pretvorile u biznis! U periodu od 18 do 19 časova, u centralnom holu Ušća, sledi razgovor sa gošćama:

Nađa Jokanović, koosnivačica Wannabe Magazina; Ana Pajković i Marija Janjušević, mlade mame preduzetnice koje su pokrenule Kidster app – aplikaciju putem koje može da se proda ili razmeni odeća za decu od 0 do 10 godina; Sonja Dakić, koosnivačica DajDaj pelena; Vesna Velkić, direktorka Admin Trening Centra.

Ukoliko želite da iskoristite ovu pogodnost, javite se.​

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare