Uspešne žene

Dileta Leota: Da nisam novinarka, bila bih...

Najpoznatija italijanska voditeljka Dileta Leota u intevjuu za "Gazeta delo sport" govorila je o svojoj karijeri novinarke i reporterke.

Utorak, 12.04.2022.

11:16

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Ona je za pomenuti medij, takođe, istakla da bi se profesionalno bavila sportom da svoj životni put nije već usmerila ka novinarstvu.

Proglašena je "najizazovnijom devojkom" na Instagramu – zanosna i na skijanju FOTO

"Sa porodicom sam išla na skijanje i bavila se sportom. Da nisam novinarka, verovatno bih bila sportistkinja i osvajačica medalja. Trening je obavezan za mene, nudi mi mogućnost da ostanem u balansu. Pokušavam da treniram tri puta nedeljno, bavim se jogom dva puta, a tu je i bodifit. Treba mi najmanje 20 minuta dnevno", rekla je Dileta. Kako je dalje pričala za "Gazeta delo sport", atraktivna reporterka ne praktikuje dijete, a jede dovoljno hrane da bi zadovoljila svoje potrebe.

Ko je nova devojka Ala Paćina: Mlađa je 53 godine od njega, bila u vezi sa Mikom Džegerom FOTO

"Ne pratim određenu dijetu. Jedem dobro i obraćam pažnju na ishranu tokom nedleje, posebno tokom vikenda, kada odlazim na večeru sa prijateljima. Teško je, jer umem da popijem čašu vina."

Svojom posvećenošću reporterskom životu, koji je usko vezan za njenu drugu ljubav – sport, Dileta inspiriše mnoge žene, ali i ljude u svojoj okolini, pa je često možemo videti kako profesionalno, ali i vatreno izveštava sa fudbalskog terena.

Podsetimo, voditeljka se zabavljala sa turskim glumcem Džanom Jamanom, ali su u oktobru 2021. godine raskinuli. Tada je za medije rekla:

"Sve to sa Džanom je bila predivna priča. Pravi san. Istinska bajka, ljubav na prvi pogled. Mi smo dvoje tridesetogodišnjaka koji su se iskreno zavoleli. Ali... Nije ni bilo lako, jer iako smo pokušavali, teško je bilo naše intimne delove života sačuvati od javnosti. A i poslovi su nam otežavali sve", rekla je Dileta, koja ipak nije želela da otkriva više detalja o samom raskidu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.