Uspešne žene

Za nju kažu da je naslednica Monike Beluči i jedna od najlepših žena na svetu FOTO

Matilda de Anđelis (26) je italijanska glumica za koju mnogi kažu da neodoljivo podseća na Moniku Beluči.

Utorak, 21.06.2022.

07:37

Izvor: B92

Za nju kažu da je naslednica Monike Beluči i jedna od najlepših žena na svetu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Matilda je planetarnu slavu stekla zahvaljujući seriji "The Undoing" sa Nikol Kidman i Hjuom Grantom, ali pre toga ostvarila je zapažene uloge u italijanskoj kinematografiji, u filmovima kao što su L'incredibile storia dell'Isola delle Rose i Veloce come il vento (Brz kao vetar).

"Nikada nisam išla u školu glume. Ali mislim da sam shvatila da želim da budem glumica kada sam videla da izlazi moj prvi film Veloce come il vento, i osećala sam se tako srećno i uzbuđeno. To je bio veliki proboj za mene, i nisam bila potpuno svesna toga. A onda sam shvatila: "Tako sam srećna i želim da radim ovaj posao do kraja života", rekla je za Harpers bazar.

Mnogi se dive njenom talentu i lepoti, a Italijanka je pobrala simpatije fanova i svojom prirodnošću i pokazivanju stvari onakvih kakvih jesu. Naime, na svom profilu na Instagramu često postavlja slike bez ulepšavanja i fotošopiranja.

Srećno je zaljubljena, a italijanski mediji su nju i njenog novog dečka, glumca Pjetra Kastelita proglasili za jedan od najlepših mladih parova na javnoj sceni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.