Uspešne žene

Kejt Vinslet otkrila pravo lice, internet "poludeo" VIDEO

Glumica Kejt Vinslet pokazala je jednim gestom kakva je zaista.

Utorak, 10.01.2023.

12:56

Izvor: superžena

Kejt Vinslet otkrila pravo lice, internet
Foto: EPA/ANDREW COWIE

Podeli:

Naime, za razgovor za nemačku televiziju ZDF obavljen je intervju povodom novog filma "Avatar: Put vode". Kada je glumica saznala da je mladoj novinarki prvi put da s nekime radi intervju, Kejt je ohrabrila rečima da će ovo biti njen njbolji intervju ikad.

Novinarka Marta je na početku rekla slavnoj glumici da prvi put radi intervju, a na to zvezda je imala samo reči koj eohrabruju:

"Prvi put to radiš? Pa, znaš šta, kada napravimo ovaj intervju, biće to najbolji razgovor ikad - a znaš zašto? Zato što smo mi odlučile da će tako da bude. Upravo smo odlučile, ja i ti, da će ovo biti fantastičan intervju. Možeš da me pitaš što god želiš i ne boj se, sve će biti neverovatno", rekla joj je Kejt.

Mnogi su hvalili njen gest, govoreći da je predivna i da ako je već nista do sada zavoleli, sigurno ćete to odmah uraditi nakon što pogledate snimak.

VIDEO POGLEDAJTE OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare