Uspešne žene

Ova gimnastičarka je toliko lepa da moraju telohranitelji da je čuvaju; i to nije sve...

Gimnastičarka Olivija Dan postala je prava senzacija na internetu nakon specifičnog događaja o kom se i dan-danas priča.

Utorak, 17.01.2023.

13:05

Izvor: superžena

Ova gimnastičarka je toliko lepa da moraju telohranitelji da je čuvaju; i to nije sve...
Foto: Profimedia

Podeli:

Naime, samo pre nekoliko dana Olivija Dan je pretrpela "napad" od strane tinejdžera u Juti, nakon čega je morala da angažuje telohranitelje. Trener Džej Klark insistirao je da mlada gimanstičarka (20) putuje sa telohraniteljem do kraja sezone, kako fanovi ne bi ugrozili njenu sigurnost.

Amerikanka "uhvatila poslednji voz": Ko je najstarija žena u istoriji izbora za mis univerzuma?

Olivijin trener je jasno i glasno napomenuo da fanovi mogu da zatraže autogram od sportistkinje, međutim, njena bezbednost je na prvom mestu.

Sve ljubavi najlepše žene koja je hodala svetom – na kraju je ostala sama FOTO

"Uvek ću ceniti i voleti vašu podršku, ali ako dođete na takmičenje, želim da vas zamolim da poštujete druge gimnastičare i gimnastičku zajednicu jer mi samo radimo svoj posao", rekla je ona fanovima.

Zašto je toliko popularna?

Pored karijere gimnastičarke, ova 20-godišnja sportistkinja je i poznato lice na društvenim mrežama. Kako pišu strani mediji, mnogobrojni snimci i fotografije na Instagramu pomogli su da Olivija ponese titulu prirodne lepotice, te fanovi, jednostavnu ne mogu da se "nagledaju njene lepote". Osim toga, Olivija Dan zarađuje paprene pare od sponzorstava koje ostvaruje putem Instagrama, a to je još jedan plus njenoj rastućoj popularnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.