Uspešne žene

Voditeljka (81) pozira u kupaćem kostimu: "Cela stvar oko starenja je tako dosadna" FOTO

Voditeljka i preduzetnica Marta Stjuart ponovo je podigla prašinu na mrežama, pojavivši se na naslovnoj strani magazina Sports ilustrejted svimsjut.

Utorak, 16.05.2023.

08:06

Autor: M. M.

Voditeljka (81) pozira u kupaćem kostimu:
Foto: Profimedia

Podeli:

Marta (81) je najstarija žena koja se pojavila na naslovnici ovog magazina, a za potrebe snimanja promenila je preko 10 kupaćih kostima.

Otkrila je i tajne svog mladalačkog izgleda, te je javnost saznala da svakodnevno vežba pilates. Takođe, u jednoj emisiji je otkrila da su osamdesete godine 20. veka za nju bile veliki izazov: "Mislim da svi treba da razmišljamo o dobrom životu, uspešnom životu, a ne o starenju. Cela stvar sa starenjem je tako dosadna."

Život Marte Stujart liči na film – podsetimo, popularnost i uspeh ostvarila je predstavljajući način života srednjoj američkoj klasi na drugačiji način. Obraćala im se putem snimaka, časopisa. Iako se za kratko vreme obogatila, tokom karijere više puta je doživela sunovrat, ali je uspela da se iz svega iščupa.

Odlučila se na to da proda akcije svoje kompanije, ali je zbog pada cene akcija bila optužena za insajdersku kupovinu. Podnela je ostavku na mestu predsednika i izvršnog direktora kompanije 2003. godine i bila je imenovana za kreativnog direktora. Distancirala se i branila na sudu, ali nakon što je 2004. godine osuđena. Bila je u zatvoru pet meseci i isto toliko u kućnom pritvoru i tokom tog perioda.

Od 2005. ponovo se vratila na male ekrane i i dalje je zvezda kulinarskih emisija i lajfstajl saveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.