Uspešne žene

Ona je najpopularnija devojka današnjice: Šta snimi, to se proda VIDEO

Zaboravite Kardašijanke, 22-godišnja Aliks Erl nova je devojka s mreža.

Petak, 01.09.2023.

09:42

Izvor: B92

Default images

Podeli:

@alixearle

Do we like the final option ?

♬ original sound - alix earle

Plavokosa tiktokerka počela je kao studentkinja koja se snimala dok se šminka za faks i druži s prijateljima te postala najpoznatija devojka današnjice. Ona je u samo godinu dana osvojila svet te stvorila nešto što su stručnjaci za marketing nazvali "efekat Aliks Erl". Ukratko, ono što Aliks spomene, slika ili snimi, to se proda.

Ona je "devojka iz komšiluka" s 5,7 milona pratilaca, a taj broj svakodnevno raste munjevitom brzinom, dok haštag s njenim imenom na Tiktoku ima skoro dve milijarde pregleda.

Zahvaljujući opuštenom pristupu, humoru i iskrenosti postala je osoba s kojom su se poistovetili milioni devojaka širom sveta. Aliks je, opisuju fanovi, ultimativna "girls girl", odnosno devojka koja bespogovorno podupire druge devojke.

Svakodnevno na svom profilu na TikToku, poput najbolje prijateljice koju znate oduvek, deli detalje o svom privatnom životu – pokazuje akne s kojima se mučila godinama, progovara o estetskim operacijama koje je imala, pokazuje nered u svom stanu te iskreno govori o svojim ljubavnim odnosima pa čak i o činjenici da je neke svoje momke varala.

@alixearle

Always end the day snuggling w kristi

♬ Young Folks - Shindig Society

S Tiktokom je počela na zadnjoj godini fakulteta. Studirala je na Univerzitetu u Majamiju, živela s cimerkama u iznajmljenom stanu, te iz svoje mračne podrumske sobe razgovarala s prvim pratiocima. Šminkajući se, Aliks je na opušten način govorila o svom danu kao da preko video-poziva razgovara s prijateljima. U samo mesec dana prikupila je preko dva miliona pratilaca.

Donela je popularnost čak i svom fakultetu jer je Univerzitet u Majamiju zbog nje postao veoma tražen među srednjoškolcima, a sve je otišlo toliko daleko da je osnovana i "stipendija Aliks Erl" koja se dodeljuje studentkinji po Aliksinom odabiru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.