Kako da budete viktorijanska devojka

Viktorijanska devojka je zakopčana do grla, ali čedna i seksi u isto vreme.

Četvrtak, 28.04.2016.

14:10

Izvor: grazia.rs

Kako da budete viktorijanska devojka
foto: Splash

Podeli:

Po ugledu na piste još od prošle jeseni sve do sezone leto 2016 viktorijanski trend je verovatno čaša vode koje smo svi bili žedni neko vreme.

Ovaj trend svakako nije nov, ali možemo reći da nikad nije ni izašao iz mode. Sjajno se meša sa pank stilom, trendom iz 70-ih, i 60-ih, sa modom 90-tih godina, sa nežnom romantičnom odećom ili sa tamnim Rock’n’roll odevnim komadima. Sve ovo čini da se viktorijanski trend oseća kao dašak svežeg vazduha.

Asocijacija na Viktorijanski stil su slojevitost, prefinjena čipka, karneri, rolke, bluze od teške čipke zakopčane do grla, šareni kaputi od brokata, puf rukavi, korseti, mnogo bele boje - odeća dizajnirana da se nosi u bilo kojoj romantičnoj verziji, ili na više dramatičan način, čak i edgy, sa primesama panka ili rock & roll-a.

Kako da nosite viktorijanski trend u 2016?

Najjednostavniji način je da odaberete belu košulju sa čipkanom rolka kragnom. Ova košulja izgleda sjajno u kombinaciji sa farmerkama ili pantalonama sa visokim strukom za kancelariju na primer. Za dramatičan ženstven izgled dodajte bisere, i crni pliš. ogromno prstenje i minđuše.

Ono što volimo kod ovog trenda je njegova sposobnost da izgleda delikatno i ženstveno ili tamno i bukvalno inspirisan viktorijanskim periodom. Možete kanalisati svoju “vampirsku” ličnost ove sezone sa crnim i tamnim masnim usana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare