DEVICA

Ponedeljak, 16.01.2023.

00:07

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PONEDELJAK

Dan kada možete mnogo toga završiti i postići, ali je njegova energija pomalo prenaporna za vas. Imaćete povremene „bljeskove“ nervoze, pa bi bilo dobro da kontrolišete impulsivnost. Prijaće vam druženje sa prijateljima u popodnevnim i večernjim satima.

UTORAK

Suviše žurite u dogovorima. Ne potencirajte, pustite da se stvari odvijaju svojim tokom. Ako možete, važne razgovore odložite za sutrašnji dan. Voljena osoba očekuje da se više aktivirate po nekim pitanjima koja su važna za oboje. Nemate razloga da ovo odugovlačite.

SREDA

Bojite se da bi vam jedan dogovor mogao iskliznuti iz ruku. Nemate razloga za bojazan, napravili ste odličan temelj za dešavanja na dalje. Planovi sa voljenom osobom su veliki, ali ćete morati da se potrudite da ih i ostvarite, obzirom na količinu obaveza koja je pred vama.

ČETVRTAK

Dobijate nove informacije o poslovnom projektu oko kojeg ste se angažovali. Malo vam je naporno da se ovome posvetite, ali ste svesni da je neophodno da budete ažurni od samog početka. Prema voljenoj osobi danas ćete biti nežniji i romantičniji nego inače.

PETAK

Možda mislite da ste dovoljno sposobni da završite sa obavezama danas, ali ispostaviće se da ne uspevate da ih privedete kraju. U poslednjem trenutku izostaje podrška od strane kolega i verovatno ćete sve planove morati da odložite za sutrašnji dan. Emotivno odlično.

SUBOTA

Danas bi bilo dobro da razmislite o svakoj reakciji ili potezu. Nisam sigurna da imate jasnu sliku nekih dešavanja, pa je najbolje ne povlačiti ništa konkretno niti donositi značajne odluke. Zato je dan odličan za komunikaciju i susret sa voljenom osobom. Ipak, bez ozbiljnih razgovora...

NEDELJA

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju doma i porodice i najbolje ćete se osećati ako se okrenete ukućanima i provedete svoje slobodno vreme sa njima. Kontakt sa familijom, naročito mladima i decom donosi vam pozitivno raspoloženje i opuštenost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare