Mama pokrenula raspravu oštrom roditeljskom tehnikom: "Tako će da nauče da pospreme za sobom" VIDEO

Mama Selina Bajes, aktivna korisnica TikToka sa 37.000 pratilaca, nedavno je na ovoj mreži podelila savete iz roditeljstva.

Četvrtak, 02.02.2023.

20:27

Izvor: prva.rs

Mama pokrenula raspravu oštrom roditeljskom tehnikom:
Foto: Profimedia

Podeli:

Ovoga puta, okidač za njeno oglašavanje bilo je skupljanje dečjih igračaka u dnevnoj sobi, koju deca za sobom nisu pokupila, pa je ona pronašla specifičnu tehniku kako da ih pokupi, a usput i nauči decu pameti da to sledeći put ipak urade sama.

U opisu videa; Selina je napisala: "Danas čistim besna", te je uzela usisivač i počela da usisava sve igračke koje su mogle da se usisaju. Tvrdi da ovu tehniku uvek primenjuje kada joj dosadi da deci stalno ponavlja da igračke vrate na mesto.

"Gotovo je sa tim da im stalno govorim da čiste za sobom. Šta ne pospreme i to što ostane na tepihu, više nikada neće videti. Samo tako će naučiti da pospreme za sobom", napisala je u snimku.

Viralni snimak je za kratko vreme prikupio više od 1.1 miliona pregleda, a njeni pratioci su imali podeljena mišljenja.

"Možda da svojoj deci dajete manje igračaka odjednom? Ostale neka budu sakrivene i nedostupne. Lakše će čistiti", savetovala je jedna mama, dok ju je druga upozorila:

"Tako ćete samo pokvariti usisivač, a pored toga, to nije dobra roditeljska tehnika".

Međutim, ima i onih kojima se ideja svidela.

"Ovo je odlično. Naučiće ih to pameti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare