Veze i odnosi

Prepoznajte kada se nekome zaista dopadate, a kada je sve to samo varka

Često se dešava da nas signali koje nam druga strana šalje zbunjuju i ne znamo šta neko misli ili oseća prema nama.

Četvrtak, 25.07.2019.

09:58

Izvor: super zena

Prepoznajte kada se nekome zaista dopadate, a kada je sve to samo varka
Foto: Depositphotos/DmitryPoch

Podeli:

Kada je reč o zabavljanju stvari su se u poslednje vreme drastično promenile, pogotovo zahvaljujući aplikacijama za upoznavanje koje masovno koristimo, ali i trendovima u zabaljanju koji su toliko popularni.

Verovatno smo sami krivi zbog toga što ne možemo da napravimo jasnu razliku između toga da li neko želi da nam bude prijatelj ili nešto više, a stvari ne postaju nimalo lakše čak ni kada sa nekim započnete romansu. Izašli ste na nekoliko divnih sastanaka, a onda iznenada pre nego ste i shvatili šta se dešava druga strana više nije zainteresovana za vas.

Eksperti za zabavljanje i psiholozi otkrivaju kako da prepoznate kada je neko zaista zainteresovan za vas.

Ukoliko osoba sa kojom ste izašli na sastanak zavrće rukave, onda je to podsvesni signal da se vi toj osobi dopadate, a to naročito rade žene. Podizanje rukava haljine, bluze ili sakoa kako bi pokazale unutrašnjost ruke je znak kojim dame pokazuju da im se neko dopada.

Ukoliko se nekome dopadate, ta osoba će naći neki izgovor da vam piše. Poruka može da bude uvrnuta ili potpuno ni sa čim izazvana, ali je svakako dobar znak, jer ta osoba želi da stupi u kontakt sa vama i pokrene razgovor.

*ALT

Kada je neko zainteresovan za vas zapamtiće sve o čemu ste prethodno razgovarali, a zapamtiće čak i neke sitnice koje se vama čine potpuno nevažnim.

Ukoliko vam šalju poruke koje se završavaju znakom pitanja, to je dobar znak, jer pokazuje da je osoba zainteresovana da sa vama nastavi dalju komunikaciju.

Postoji više nečina na kojima neko govorom tela da vam pokaže da mu se dopadate, a da to nije neprestano buljenje u vas. Gestovi poput prekrštanja nogu ili naginjanje blago ka vama može da bude odličan znak ukoliko se pitate da li se dopadate osobi sa kojom ste na dejtu.

Ako vas pozove da se nađete u nekom fensi lokalu ili na izložbi nekog popularnog umetnika znajte da pokušava da vas impresionira i da ostavi na vas odličan utisak jer se toj osobi dopadate.

Ako ste imali odličan dejt i razgovor je tekao kao po loju, osoba sa kojom ste izašli biće veoma uzbuđena zbog vašeg viđanja, piše Independent. Samo zbog toga što su proveli prijatno vreme sa vama njihov nivo dopamina je porastao i želeće još toga.

Dopisivanje često shvatamo kao rutinu, nužno zlo i potrebu. Ali, kada vam neko piše tek onako s vremena na vreme, to znači da misli na vas i da želi da znate da mu se dopadate.

Neki ljudi su s druge strane veoma direktni, pa vam odmah i kažu kako se osećaju. Time što to kažu jasno i glasno oni štede i svoje, ali i vaše vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.