Veze i odnosi

U vrelini noći: Zbog toplog vremena leti smo raspoloženiji za strastvene igrarije

Toplo vreme može da vam učini boravak u spavaćoj sobi nepodnošljivim, ali zato imajte na umu da toplota upravo povećava libido i utiče pozitivno na vaš seksualni život.

Četvrtak, 25.07.2019.

14:56

Izvor: super zena

U vrelini noći: Zbog toplog vremena leti smo raspoloženiji za strastvene igrarije
Foto: Depositphotos/Vitalik Radko

Podeli:

U toplim letnjim danima koji su pred nama, ozbiljno trebamo da porazmislimo o tome da malo povećamo akcije u krevetiu. Toplota ide u korist strasti i uzbuđenja u spavaćoj sobi. Tako dok se neki skidaju ne bi li se rashladili, drugi se skidaju kako bi se dodatno preznojili.

„Suočavamo se sa porastom broja seksualnih aktivnosti u ovim toplim danima. Nauka pokazuje da se strast povećava podjednako kako raste i temperatura i zato se osećamo više spremni za seks kada je toplo“, rekla je ekspert za seks i veze Anabel Najt.

Sunce povećava proizvodnju vitamina D i testosteron kod muškaraca pa samim tim oni lakše doživljavaju orgazam. Muškarci imaju 33 odsto više testostrona u telu u Junu, u poređenju sa Januarom, piše Daily Star. Muškarci sa više testosterona imaju i više orgazama. Drugim rečima – što više vremena provodite na suncu to će vaš seks biti bolji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.