Veze i odnosi

Selena Gomez uživa u samoći: "Ni u jednoj vezi nikad nisam bila ravnopravna"

Pevačica Selena Gomez (28) progovorila je o svojim vezama u nedavnom intervju za australijski "Vog". Rekla je da veruje da su joj prošle veze bile "proklete" i priznaje da se "nikad nije osećala ravnopravno" sa svojim bivšim partnerima.

Sreda, 23.06.2021.

15:07

Izvor: super zena

Selena Gomez uživa u samoći:
Foto: Profimedia

Podeli:

Pevačica je desetak godina često bila na naslovnim stranama novina zbog svojih ljubavnih veza, uključujući one najpoznatije s pop senzacijama Džastinom Biberom (27) i Vikendom (31).

Iako nije navela ime nijednog bivšeg, Selena je rekla kako se "nikad nije osećala ravnopravno" sa romantičnim partnerom.

"Bila sam premlada da bih bila izložena određenim stvarima dok sam bila u vezama. Mislim da je većina mojih iskustava u vezama prokleta", rekla je.

Bivša Diznijeva zvezda nastavila je da objašnjava zašto je svoj album iz 2020. i novu liniju šminke naslovila "Rare" ("retko" na engleskom), potvrđujući kako ta reč za nju ima sentimentalno značenje.

"Pretpostavljam da je trebalo da pronađem šta za mene znači ta reč, jer sam se osećala toliko 'malom' u prošlim vezama i nikada se nisam osećala ravnopravno", dodala je.

Foto: Profimedia

"Upravo sam rekla da je to ono što želim da osećam prema sebi. Zapravo, moram tako da se osećam", rekla je pevačica.

Selena je priznala da je bila u "četiri centra za lečenje" zbog svog mentalnog zdravlja otkako se proslavila kao dečja zvezda.

U vezi s Džastinom Biberom je bila od 2011. godine, par je često prekidao, a zauvek je raskinuo 2018. godine.

Mesecima posle prekida, Džastin je ušao u vezu s modelom Hajli Boldvin (24) i par se ubrzo venčao.

Selena je bila u desetomesečnoj vezi s pevačem Vikendom, koji je prethodno prekinuo sa modelom Belom Hadid (24), pa joj se nakon prekida sa Selenom ponovo vratio.

Izvor blizak pevačici potvrdio je ET mreži kako Selena trenutno uživa u svojoj slobodi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.