Veze i odnosi

Dragan i Nada su obeležili 60 godina braka: "Tajna je u iskrenosti i poverenju"

Ljubav se rodila još kada su bili studenti.

Petak, 25.06.2021.

14:57

Izvor: super zena

Dragan i Nada su obeležili 60 godina braka:
Foto: Printscreen TV Prva

Podeli:

Na današnji dan pre tačno 60 godina, venčali su se Dragan i Nada Baljić. Tokom svih ovih godina bilo je potrebno mnogo razumevanja, podrške i požrtvovanosti i zbog toga smo odlučili da im danas lično čestiramo i bar malo doprinesemo njihovoj sreći. Novinarka Teodora je bila ispred restorana gde se proslavlja prava ljubav.

Dragan i Nada Baljić su magistri farmacije u penziji, a danas obeležavaju 60 godina braka, dok je Nadi u nedelju 85. rođendan. Imaju sina Miška, ćerku Draganu i troje unučića.

"Mi smo zajedno od studenskih dana. Studirali smo farmaciju, učili zajedno i eto... rodila se ljubav. 1961. godine smo ljubav krunisali brakom, došao je ubrzo i sin, a posle ćerka. I onda njihova deca", prisetila se Nada.

Na pitanje u čemu je tajna dugog braka, Dragan kaže: "Najvažnije je da su iskreni jedan prema drugom. Jer, ako vas partner pita, pred sudijom ste, sami odgovarate i sami obaveštavate. Kažem da moja supruga ima poverenja u mene, upravo zbog takvog odnosa. Važno je da budete pošteni u tom odnosu. I naravno, da se volite", rekao je Dragan.

Ceo prilog pogledajte u video-materijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare