Veze i odnosi

Bivši muž Dženifer Lopez preti da će da objavi njene eksplicitne snimke

Budući da je, uprkos emotivnim krahovima, često isticala da veruje u ljubav i brak, Dženifer Lopez dala je bračnom životu šansu tri puta, a prvi muškarac kom je latino diva rekla "da" bio je Ođani Noa.

Utorak, 28.12.2021.

15:16

Izvor: cdm.me

Bivši muž Dženifer Lopez preti da će da objavi njene eksplicitne snimke
Foto: Profimedia

Podeli:

Džej Lo i zgodni Kubanac stali su pred oltar u februaru 1997. godine, a on je u tim danima bio konobar, nakon čega je započeo, ne preterano, uspešnu glumačku i producentsku karijeru u Holivudu.

Danas se bavi promocijom zdravog načina života i razmeće se svojim mišićavim telom na društvenim mrežama, ali i dalje ne zaboravlja svoj brak s jednom od najpoznatijih žena planete.

Dok Dženifer, kako je priznala, ne računa svoja prva dva braka, jer su trajali prekratko, Ođani Noa i dalje razmišlja o 11 meseci koje je proveo u braku s pevačicom i glumicom i ne odustaje od namere da ih unovči.

Posle razvoda, koji je navodno protekao prijateljski, pevačica je angažovala bivšeg supruga kao menadžera svog restorana "Madre’s", a nakon što ga je otpustila, on je više puta pokušao da iznese detalje o njihovom odnosu. Svojevremeno je za jedan tabloid rekao da je Dženifer "savremena hladnokrvna Elizabet Tejlor, zaljubljena u sebe", ali uglavnom ga svaki put kad pokuša da progovori o njoj pravni tim muzičke zvezde u tome zaustavi.

On je nakon razvoda imao plan da objavi knjigu o braku s Lopezovom, ali pevačica ga je 2006. godine tužila i sprečila u toj nameri. Sada se, međutim, Dženiferin bivši muž sprema da ode i korak dalje, on navodno poseduje eksplicitne snimke latino dive i planira da ih objavi.

I pre nekoliko godina pisalo se da Noa poseduje čak 11 sati video-materijala na kom se navodno vidi Dženifer u krevetu, u kupatilu, neodevena, a tu su i snimci njenih svađa s majkom.

Budući da je prošli put Dženifer na sudu dobila Ođanija Nou nakon šest godina borbe, teško da će njen advokatski tim i ona dozvoliti da Kubanac objavi ove snimke, pišu strani mediji.

Podsetimo, Džej Lo i Noa upoznali su se u Majamiju, u restoranu Glorije Estefan u kom je on bio zaposlen. Par je odmah započeo vezu, a venčali su se 22. februara 1997. godine.

Samo 11 meseci kasnije, njihovom braku došao je kraj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.