Veze i odnosi

Zavoleli su se kad je on imao 18, a ona 42 godine: "Znao sam da je moja srodna duša"

Atraktivni britanski glumac Aron Tejlor Džonson ove godine proslavlja deceniju srećnog braka sa svojom suprugom Sem Tejlor Džonson. Njih dvoje imaju neobičnu ljubavnu priču.

Ponedeljak, 17.01.2022.

12:44

Izvor: super zena

Zavoleli su se kad je on imao 18, a ona 42 godine:
Foto: eatureflash Photo Agency/Shutterstock

Podeli:

Aron je igrao u drami "Dečko koji ne obećava", rediteljke Sem Tejlor-Vud, koju danas znamo kao Sem Tejlor-Džonson. On je tada imao 19 godina, a režiserku je upoznao godinu dana ranije, na kastingu, kada mu je bilo 18. To je, kako i sam priznaje, za njega bio sudbonosan trenutak.

"Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio", istakao je Aron jednom prilikom.

Kako su mediji pisali, dugo se spekulisalo da su se Sem i Aron poznavali i pre toga, dok je on bio mlađi, jer je ona prijateljica njegove porodice, ali to nikad nisu potvrdili.

Sem je tada prolazila kroz razvod od trgovca umetninama Džeja Džoplinga, s kojim ima dvoje dece. Mladi glumac je ostavio snažan utisak na režiserku čim ga je prvi put videla.

Trenutak kad je on došao na kasting odredio je dalje njihove živote, a Aron ističe da će ga zauvek pamtiti.

"Svega se sećam vrlo, vrlo jasno. Znam tačno šta je imala na sebi. Belu majicu, koju i dalje ima i koju volim. To mi je definitivno promenilo život, iako ne na način na koji sam očekivao", ispričao je glumac jednom prilikom.

Ovaj par neretko privlači pažnju zbog razlike u godinama, ali Aron ističe da je nikad nije primećivao.

"Kad sam upoznao Sem, već sam živeo drugačije nego moji vršnjaci, nisam se osećao kao da sam tog uzrasta. Jednostavno, osećam da smo na istoj talasnoj dužini."

"Odmah smo uspostavili vezu", potvrdila je Sem jednom za "Sandej tajms (The Sunday Times).

Oni tvrde da se za vreme snimanja filma između njih ništa nije dogodilo, ali i da su svi na setu bili svesni hemije koja vlada između njih dvoje. Čim je snimanje završeno, Aron je zaprosio Sem!

"Odmah sam znao da je ona osoba s kojom želim da provedem ostatak života. Znao sam da s njom želim porodicu, znao sam da želim decu, a mesec dana kasnije nosila je naše prvo dete."

Foto: Profimedia

Par je u julu 2010. dobio ćerku Vajdu Rej, kada je Aron imao 20 godina, a dve godine kasnije stigao je i sin Romi Hero. Iste godine, 2012, zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav, a glumac je uzeo suprugino prezime ― do tada je bio Aron Džonson, a tada je dodao Tejlor svom imenu.

"Ne vidim zašto žena mora da uzme prezime muškarca. Želeo sam da budem deo nje koliko je ona želela da bude deo mene", rekao je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.