Veze i odnosi

"Godinama imam tajni seks s drugim muškarcima mužu iza leđa"

"Iako moja porodica misli da sam sramežljiva i predvidljiva sredovečna žena, ipak sam toliko usamljena da godinama imam seks s drugim oženjenim muškarcima".

Sreda, 23.02.2022.

09:56

Izvor: The Sun

Foto: Oleksandr Nagaiets/Shutterstock

Podeli:

Imam 54, a moj suprug 55 godina. Zajedno smo više od 25 godina i imamo dve odrasle kćeri – napisala je jedna žena za The Sun.

On je bio njena prva ljubav, a u početku seks s njim bio joj je uzbudljiv i potpuno zadovoljavajuć.

Ipak, tokom godina su se udaljili i zatekla se kako gleda druge muškarce i zamišlja seks s njima. Na kraju ju je znatiželja nadvladala i prijavila se na aplikaciju za upoznavanje.

"Bila sam začuđena kada je nekoliko momaka koji su bili u braku ili u dugogodišnjim vezama stupilo u kontakt. Jedan me posebno privukao i dogovorila sam da se nađemo. Bila sam oduševljena pažnjom. Na kraju smo imali seks u njegovom stanu, a on me dodirivao na mestima za koja nisam znala da postoje. Od tada sam upoznala još nekoliko momaka. Uvek imamo seks i niko ne očekuje više", nastavila je.

"Sad ne zna što da radi. Nije zaljubljena u svog muža, niti ga voli. Seks s njim joj je grozan i jednostavno se ne može da usporedi s drugim muškarcima. Jednostavno s njim ne doživljava nikakvo uzbuđenje.

Ne želi nikoga da povredi, ali ne vidi svetlo na kraju tunela:

"Vaš bračni seksualni život je nekada bio sjajan, ali prelako je dopustiti da postane rutina. Zaglaviti se u kolotečini je nešto što je mnogima poznato, ali to ne znači da je vaša veza u problemima. Ako vi i vaš suprug želite da vaša veza funkcioniše, postoji velika šansa da je možete vratiti na pravi put", započela je psihoterapeutkinja Deidre svoj odgovor.

"Naravno da je uzbudljivo upoznati nove ljubavnike. Uzbuđenje što ste s nekim drugim dovoljno je samo po sebi da pojačaju vaše uzbuđenje. Ako ste spremni da pokušate, mogli biste da uživate ​​u seksu sa svojim mužem. Ovi muškarci su vas oduševili, ali nude li nešto više? Sumnjam. Probudite se pre nego što izgubite sve i uložite malo energije da svoj seksualni život učinite uzbudljivijim i zadovoljavajućim", zaključila je stručnjakinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.