Veze i odnosi

Govorila o braku s Borisom Novkovićem – udala se bez pristanka roditelja, pa doživela razočaranje

Glumica je godinama u srećnom braku s kolegom Enesom Vejzovićem, ali pre toga bila je u braku sa Borisom Novkovićem.

Petak, 27.05.2022.

11:33

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Bojana Gregorić Vejzović, jedna od najpopularnijih i najnagrađivanijih hrvatskih glumica, gostovala je u jednoj emisiji i tokom razgovora iznenadila je priznanjem i prisetila se mladih dana u kojima je bila prava buntovnica. Udala se bez pristanka roditelja za megapopularnog pevača Borisa Novkovića:

"Imala sam svoje poslanje tog klasičnog baleta gde sam nažalost doživela povredu, pa je tu bila neka prelomna tačka... Onda se dogodilo neko moje, neću reći tinejdžerstvo, jer s 18 godina nisi tinejdžer, otišla sam od kuće, udala sam se bez pristanka svojih roditelja, doživela razočaranje i to te sve nekako kao osobu obeleži. Naučiš šta želiš, šta ne želiš, ali isto tako ostavi neke tragove, strahove od komunikacije s ljudima... Puno sam rekla!", ispričala je Bojana u emisiji "Ajmo iskreno" s Dorijanom Klarićem.

Takođe, najteže razdoblje u životu joj je bilo između 25. i 32. godine:

"U tom periodu sam se razočarala u ljubav i zapravo sam iščekivala da li je moguće ponovo se zaljubiti i pronaći veru u čoveka. I zapravo mi se to stvarno dogodilo kad sam srela Enesa, a srela sam ga s 32", ispričala je Bojana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare