Veze i odnosi

Ovo su situacije u kojima se muškarac neće javiti posle prvog sastanka

Otišli ste na sastanak sa nekim, prošlo je već nekoliko dana, ali on vam se i dalje ne javlja.

Subota, 25.06.2022.

09:47

Izvor: zenskimagazin.rs

Ovo su situacije u kojima se muškarac neće javiti posle prvog sastanka
Foto: pathdoc/shutterstock

Podeli:

Možda ste rekli nešto pogrešno, možda je konverzacija tekla sporo i teško, a možda jednostavno niste kliknuli. Ukoliko se desila neka od dole navedenih pet stvari, sve su šanse da vas on više nikada neće ni zvati.

Nije bilo dinamike među vama u toku razgovora

Šta bi to trebalo da znači? Setite se kako je tekao vaš razgovor. Da li ste imali o čemu da pričate sa njim ili je većinom vladala neprijatna tišina? Ako ste zapravo više forsirali neke teme, nego što ste sa lakoćom prelazili sa jedne na drugu, to je znak da nije bilo dinamike u razgovoru. Jednostavnost vođenja razgovora sa nekim je prvo što očekujemo od osobe sa kojom želimo da budemo u vezi.

Niste se slagali u vezi sa većinom stvari


Sasvim je očekivano da svaka osoba ima svoje mišljenje o određenoj temi i u tim situacijama svako će argumentovano braniti svoj stav. Međutim, ako se vas dvoje niste mogli složiti čak ni u pogledu nekih trivijalnih stvari, zaista ne bi trebalo da se nadate njegovom pozivu. Ko još želi da ide na sastanak sa nekim sa kim ne može da nađe ni jednu zajedničku reč?

Rekli ste nešto pogrešno, ili je on to uradio


Možda je vaš sastanak bio prilično zadovoljavajući do trenutka kada je jedno od vas dvoje reklo nešto što nije trebalo. Tada je nastupila ona neprijatna tišina i niste znali kako da se izvučete iz te situacije. U trenutku kada je nešto pogrešno rečeno, poput „I moj bivši je isto tako…“ videli ste u njegovim očima da su sve šanse za vas izgubljene, ali ste se nadali da tome nije posvetio preveliku pažnju.

On je sastanak zadržao na prijateljskom nivou

Vrlo je moguće da ste pogrešno protumačili njegove namere. Prisetite se: da li je i u jednom trenutku flertovao sa vama ili je više bio prijateljski nastrojen? Ako se on potrudio da razgovor zadrži na temama vezanim za prijateljstvo, bez trunke naznaka da bi hteo da flertuje sa vama, to je znak da se njegove namere razlikuju od onoga što biste vi želeli.

On nije pokazao interesovanje da sazna nešto više o vama, niti da vam kaže o sebi


Sastanci služe za upoznavanje i kao takvi trebalo bi da budu ispunjeni temama koje služe da biste se bolje predstavili jedno drugom. Ali, ako njega ni najmanje nije zanimalo čime se vi bavite u životu, sa kim živite, šta volite a šta ne, to je veoma loš znak. Ovakav tretman vam pokazuje da nije preterano zainteresovan za vas. Takođe, ako on sa vama nije podelio bitne informacije iz svog života, nema potrebe da očekujete njegov poziv.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.