Veze i odnosi

Da li je veličina zaista važna i ostala pitanja koja muče muškarce

Svi se borimo sa određenim nesigurnostima kada je seks u pitanju. Kada smo goli i kada stupamo sa nekim u seksualni odnos, osećamo se najranjivije i u tim trenucima nam niz pitanja okupira misli.

Utorak, 02.08.2022.

14:09

Izvor: cosmopolitan.hr

Da li je veličina zaista važna i ostala pitanja koja muče muškarce
Foto: NDAB Creativityshutterstock

Podeli:

Ključna razlika je u tome da se žene u najvećem broju slučajeva bore sa nesigurnostima vezanim za svoj fizički izgled, dok muškarce muče pitanja vezana za performans.

U nstavku pročitajte koja to najčešća pitanja muče muškarce

1. Da li je veličina zaista važna?

Muškarce uvek muči ovo pitanje, ma koliko ih ubeđivali da veličina zaista nije presudna, jer bez dobre tehnike ni najdarovitiji neće ostati upamćeni. Štaviše, ako je penis prevelik, velike su šanse da će to biti bolno i neprijatno iskustvo.

2. Da li je važno trajanje seksa?

Kako ne bi prebrzo završili, muškarci koriste razne trikove, poput razmišljanja o nečemu sasvim drugom. Međutim, isti trikovi ponekad mogu produžiti seks i više od pola sata, što je za ženu prilično neprijatno. Kažemo da – važno je trajanje, a da bi žena bila zadovoljna, seks bi u proseku trebalo da traje 15 do 20 minuta.

3. Da li je predigra precenjena ili potcenjena?


Većina žena voli predigru. Međutim, to ne znači samo ljubljenje, maženje i slično. Način na koji muškarac razgovara sa vama, prethodni sastanci i vreme provedeno zajedno pre seksa takođe se mogu smatrati 'zagrevanjem' za seks.

Međutim, ponekad je brz, spontan seks na kuhinjskom stolu strastven jednako kao i seks sa predigrom. Dakle, primarna razlika nije u tome što je seks sa predigrom bolji od seksa bez predigre, već u tome što je drugačiji.

4. Da li je žena nezadovoljna ako ne doživi orgazam?

Pre bi se moglo reći da se žena oseća izdano ako joj partner ne priušti orgazam. Međutim, ovo je glavni pokazatelj da je muškarcu stalo do partnerke.

Ženama je orgazam važan gotovo koliko i muškarcima, jedina razlika je u tome što ne osećaju bol u predelu intimnih organa ako se uzbude a ne osete ga.

5. Da li je oralni seks bolji od klasične penetracije?


Muškarci vole kada ih partnerka oralno zadovoljava i mnogo više pričaju o tome jedni sa drugima nego o običnom seksu. Zato se i čude kada žena ne voli oralni seks, čak i kada se njima pruža, a ima ih.

Ženama bi trebalo dati vremena da same odluče kada je pravi trenutak za to. U nekim slučajevima, oralni seks bi se mogao opisati kao prijatelj koji retko izlazi, ali kada izađe, odlična zabava je zagarantovana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.