Veze i odnosi

Šta muškarci najčešće primete na ženi tokom prvog seksa

I ne samo za sastanak... Nakon nekog izvesnog vremena kada dođe do razmene nežnostii intimnosti i muškarci i žene brinu o tome šta će partner primetiti na njima.

Utorak, 27.09.2022.

14:26

Izvor: Glossy

Šta muškarci najčešće primete na ženi tokom prvog seksa
Foto: NDAB Creativity/shutterstock

Podeli:

Niko nije idealan, svi imamo mane, zato se opustite i uživajte.

Ipak, magazin Men’s Health je sproveo anketu među muškom populacijom kako bi utvrdio šta je to što oni prvo primete prilikom intimnog odnosa sa partnerkom.

Kada je u pitanju fizički izgled možda ćete se iznenaditi, ali veliki broj muškaraca je rekao da su im oči ono na šta najviše obraćaju pažnju...

Ipak, važne su im i grudi, ali i zadnjica.

Ipak, ono što najviše može da ih uzbudi jeste ono što žene pokazuju tokom vođenja ljubavi, a to je inicijativa. Kada je žena raspoložena za seks, ništa drugo nije važno.

Dobra predigra gotovo da garantuje i strastven seks, a ako su partneri opušteni i otvoreni eto prilike da se dobro upoznaju.

Samo oni parovi koji poznaju svoje partenere dobro, mogu da znaju i da im udovolje u krevetu. Budite otvoreni, jasno pokažite šta je to što želite.

Stvari kojima se žene često opterećuju kao što je celulit, nekoliko dlačica koje su porasle, malo viška na kukovima... Sve je ovo manje važno.

Ono što je važno jeste da postoji međusobna povezanost, vreme odvojeno samo za taj čin i želja za dostizanjem vrhunca... Tada sve ostalo pada u drugi plan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.