Veze i odnosi

Ovi signali otkrivaju da muškarac gubi interesovanje za vas

Kada osećanja nisu obostrana to može da bude frustrirajuće i bolno, ali je važno da osvestimo da život nije vezan za jednu osobu. Koliko god da smo zaljubljeni, važno je da se osvestmo i koliko smo važni sebi i shvatimo da zaslužujemo da partner poštuje, ceni, daje pažnju i ljubav, da postoji zdrava i iskrena komunikacija.

Subota, 22.10.2022.

13:11

Izvor: haber

Ovi signali otkrivaju da muškarac gubi interesovanje za vas
Foto: Dragana Gordic/shutterstock

Podeli:

U životu srećemo razne ljude, zaljubljujemo se u neke i sa njima trajemo, a za neke shvatamo da nisu pravi za nas. Ne možemo da tumačimo tuđa osećanja ili da čitamo nečije misli, zbog toga je važno da postoji zdrava komunikacija. Ipak, ukoliko se partner ponaša čudno, a izbegava komunikaciju, važno je da obratite pažnju na određene signale.

Evo koji su rani znakovi da partner gube romantično interesovanje za vas:

1. Osećate se kao da niste prioritet – Ukoliko počinje sve manje i manje vremena da provodi sa vama i stalno postoje izgovori zašto se ne viđate, vi mu niste deo prioriteta. Ljubav je kada neko želi da sa vama provodi vreme, deli trenutke i kada mu je važno da vas vidi.

2. Ne sluša šta govorite – Ukoliko primetite da vas nikada ne sluša, kada pričate, a gleda u telefon ili mu lutaju msili, moguće je da postoji distanca. U zdravoj vezi je važno da partneri jedni druge saslušaju i saznaju kakva osećanja, misli i energiju ima druga strana.

3. Nikada vam prvi ne šalje poruke ili ne zove – Vi ste stalno ti koji prave prvi korak, skoro nikada se ne seti da vam pošalje poruku. Imate osećaj da se danima ne biste čuli ukoliko vi ne pozovete.

4. Prekratko odgovara
– Zaljubljeni muškarac će želeti da priča sa vama, podeli sa vama određene ideje, stavovem, misli. Ukoliko vam kratko odgovara u komunikaciji sa "da", "ne", "ne znam", "važi" itd. – moguće je da imate problem.

5. Nestalan je i nepredvidiv – Kaže da mu je stalo do vas, a onda vas ignoriše. Jednog dana vas okružuje brigom i obasipa pažnjom, a već sledećeg se ponaša hladno i ravnodušno bez ikakvog razloga. Tretira vas drugačije kada su njegovi prijatelji u blizini. Sve su to znaci upozorenja da igra igru sa vama i da najverovatnije nije spreman za stabilnu i ozbiljnu vezu.

6. Ravnodušno gleda na vaše ciljeve – Vaša strast, snovi i ciljevi treba da budu važni za njega, treba da vas motiviše da ostvarite ono što želite i da se razvijate zajedno. Zaljubljeni muškarac će podržati vaše poduhvate i biti zainteresovan za vaš život. A ako ga samo ne zanima, onda ne očekujte od njega podršku u drugim aspektima. Muškarac kome se dopadate teži da postane životni partner koji će vam pomoći da ostvarite svoje ambicije i motiviše vas da radite na sebi.

7. On jasno daje do znanja da ga ne zanimate – Jednostavno se ne osećate prijatno u njegovoj blizini. Osećate tu hladnoću, distancu i njegovu ravnodušnost. Kada ljubav postoji osećate da se topite od nežnosti i emocija, zabavljate se, prijatno vam je pored nekoga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.