Veze i odnosi

Glumica istom domu živela sa mužem i ljubavnikom: Izabrala 17 godina mlađeg, ali i dalje voli bivšeg

Slavna glumica Tilda Svinton imala je više nego interesantnu ljubavnu priču, te je tako u jednom trenutku živela u istoj kući sa mužem i ljubavnikom.

Utorak, 01.11.2022.

10:54

Izvor: B92

Glumica istom domu živela sa mužem i ljubavnikom: Izabrala 17 godina mlađeg, ali i dalje voli bivšeg
Foto: Profimedia

Podeli:

Tilda Svinton uskoro će proslaviti 62. rođendan, ali to je ne sprečava da aktivno radi na filmskim projektima.

Nedavno su je paparaci uslikali u Los Anđelesu kada je pozirala sa fanovima i delila im autograme.

Kako navode mediji, posle druženja sa obožavaocima uputila na ručak sa dečkom 17 godina mlađim Sandrom Kopom, zbog kojeg je ostavila bivšeg muža Džona Birna.

Njena ljubavna priča je više nego zanimljiva. Naime, mediji su prenosili da su u jednom trenutku Tilda, Džon i Sandrom živeli pod istim krovom, nakon što je bivšem mužu priznala da se zaljubila. Sandra upoznala na snimanju filma "Hronike iz Narnije: Lav, veštica i ormar", a nije trebalo puno da uplove u tajnu vezu. Takođe, njen sada bivši suprug, odlučio je da ostane da živi u zajedničkom domu kako bi zajedno odgajali njihove blizance, ćerku Honor i sina Gzavijera.

Povodom toga glumica je izjavljivala: "I dalje volim Džona, ali sam se zaljubila u Sandra, pa je ovo bilo jedino razumno rešenje. To što sam deo godine sa Sandrom ne znači da moram da prekinem život s ocem svoje dece. Svi smo jedna porodica", objasnila tada činjenicu da su godinama svi živeli pod istim krovom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.