Veze i odnosi

"Katanac" u krevetu obožavaju muškarci – za taj položaj veličina penisa uopšte nije bitna

Dobar seks zavisi od mnogo faktora, a jedan od presudnih često je onaj "mehanički".

Subota, 31.12.2022.

12:35

Izvor: zadovoljna.hr

Foto: 4 PM production/shutterstock

Podeli:

Tačnije, poza koju biramo. Kama Sutra, drevni tekst indijskog filozofa, najopširnija je zbirka saveta za kvalitetan ljubavni i seksualni život.

Iako se često smatra svojevrsnim "udžbenikom" za dobar seks, Kama Sutra zapravo je puno više od toga i generalno se fokusira na umeće življenja, prirodu ljubavi, pronalazak životnog partnera i održavanje ljubavnog života.

Naravno, u pop kulturi ipak ostaje zapamćena po opisima seksualnih poza, a jedna od njih naziva se - katanac.

Katanac se smatra jednom od najboljih seksualnih poza, jer pruža optimalan ugao za penetraciju koji garantuje zadovoljstvo bez obzira na veličinu penisa. Tačnije, u ovoj pozi u startu je omogućena dublja penetracija i muškarac može maksimalno da iskoristi svoje centimetre.

Vrlo je jednostavna za izvođenje. Žena treba da sedne na ivicu stola, lagano se nagne napred i da se podboči rukama. Partner stoji ispred nje, a ona ga nogama čvrsto obgrli oko struka. Žena u ovoj pozi kontroliše muškarca i tempo penetracije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare