Veze i odnosi

Bliznakinje su u vezi sa istim muškarcem i imaju jedan cilj – da u isto vreme ostanu trudne FOTO

Zvezde emisije "Extreme Sisters" - bliznakinje Ana i Lusi oduvek su imale specifičnu konekciju, ali i emotivni život.

Sreda, 25.01.2023.

14:54

Autor: J.V.

Default images

Podeli:

Bliznakinje su u poliamornoj vezi sa istimu muškarcem - Benom Bernom, a kako su istakle za medije, proteklih godinu dana pokušavaju da ostanu u drugom stanju i to u isto vreme. Već neko vreme nose lutke u javnosti kako bi se privikle na ideju majčinstva.

"Imale smo problema da ostanemo u drugom stanju. Naš san je da zatrudnimo u isto vreme", ističu sestre koje svoje bebe lutke oblače u iste odevne komade kao što su obučene i mame. Odluku o zajedničkoj trudnoći donele su 2021. godine.

"Nikada pre nismo radile test na trudnoću. Imamo 35 godina, i odlučile smo da sada imamo decu. Doživele bismo srčani udar, da je jedna trudna, a druga nije. Radimo tako da obe zatrudnimo, a ne samo jedna", pričaju Ana i Lusi.

A šta kaže ponosni otac?

"Definitivno će biti veliki izazov da zatrudne u isto vreme. To je veliki pritisak za jednog muškarca. Pretpostavljam da je to više zadatak", rekao je Ben.

Lusi, Ana i Ben žive u Australiji, gde poliamorija nije legalna. Njih troje su zajedno od 2012. godine, a pošto nisu mogli da se venčaju, oni su se samo verili prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.