Veze i odnosi

I nakon 22 godine braka, Pirs Brosnan voli svaku njenu oblinu: "Ne želim modela, želim pravu ženu"

U braku su 22 godine, a ljubav između glumca Pirsa Brosnana i bivše manekenke Kili gori istim žarom kao prvi put kad su se sreli.

Petak, 03.02.2023.

11:30

Autor: J.V.

I nakon 22 godine braka, Pirs Brosnan voli svaku njenu oblinu:
Foto: Profimedia

Podeli:

Omiljeni holivudski par nedavno je uslikan ispred restorana u Santa Moniki, a kako se vidi iz priloženih fotografija, zaljubljeni golupčići nisu skidali osmehe s lica.

Pirs je za večernji izlazak sa svojom dragom nosio jednostavnu, ležernu odevnu kombinaciju, a čini se da ga je i supruga ispratila njegov stil. Obična crna majica i duga suknja bili su njen odevni izbor za večernji izlazak.

Foto: Profimedia

Podsetimo, Kili je često na meti kritika korisnika društvenih mreža i fanova Brosnana zbog svog izgleda, tačnije, viška kilograma koje je dobila u braku. "Nađi zgodniju ženu", "Zašto ne smrša već jednom", samo su neki od komentara koje bivša manekenka dobija na račun svog sadašnjeg izgleda.

Jednom prilikom Pirsu je "prekipelo", te je oštrim rečima sasekao svaki komantar na račun izgleda njegove supruge.

"Mislim da su zlobni napadi na Kili zbog težine. Ne želim kraj sebe modela nego pravu ženu", rekao je glumac jednom prilikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.