Veze i odnosi

1111 žena odgovorilo koja im je najgora poza u seksu i jednu apsolutno mrze

Nije tajna da žene i muškarci imaju različito mišljenje o pozama u seksu pa tako i različite preferencije. Još jednom je to potvrdila jedna anketa o seksualnom zadovoljstvu u kojoj je učestvovalo i 1111 žena različitih godina. Jedno od pitanja u anketi bilo je i ono o najgoroj pozi u seksu.

Utorak, 07.02.2023.

17:11

Izvor: zadovoljna.hr

1111 žena odgovorilo koja im je najgora poza u seksu i jednu apsolutno mrze
Foto:NDAB Creativity/Shutterstock

Podeli:

Ispostavilo se kako je ženama najmanje draga poza koju muškarci jako vole – obrnuta jahačica.

Iza ovog naziva krije se poza u kojoj muškarac leži na leđima, a žena sedi ili čuči na njemu okrenuta leđima.

U anketi muškog magazina Men’s Health upravo su obrnutu jahačicu muškarci naveli kao pozu koji bi voleli što više upražnjavati sa svojim partnerkama.

A zašto ženama nije privlačna? Prema priznanju ispitanica u anketi, ovu pozu smatraju poprilično dosadnom i monotonom. Nedostaje im pogled prema partneru koji osigurava željenu dozu intimnosti.

Okretanjem leđa distanciraju se od partnera koji im zbog udaljenosti i svog ležećeg položaja teško može pružiti ručnu stimulaciju erogenih zona. Takođe su priznale da zbog svih navedenih faktora u ovoj pozi teško postižu orgazam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.