Veze i odnosi

Nakon 14 godina braka, Salma Hajek priznala: "Imala sam fobiju, oni su me primorali da se udam"

Salma Hajek i njen sadašnji suprug i biznismen Fransoa-Henri Pinault venčali su se 2009. godine na Dan zaljubljenih. U nedavnom intervjuu za februarsko izdanje "Glamour Magazine" meksička glumica je ispričala da je bila "primorana na brak".

Sreda, 08.02.2023.

18:18

Autor: J.V.

Nakon 14 godina braka, Salma Hajek priznala:
Foto: Profimedia

Podeli:

Strah od braka i vezivanja predstavljali su najveći problem za Salmu. Kroz život je koračala sa idejom da ne želi bračnu zajednicu, a kamoli bračnog partnera - sve do onog trenutka kada njena bliža porodica nije "umešala prste". "Nisam imala izbor, moja porodica mi je napravila intervenciju", počela je glumica.

Salma Hajek "ispeglala" lice, fanovi zgroženi: "Izgledaš kao da imaš 25" FOTO

Nakon 14 godina braka, ova 57-godišnja diva je smogla hrabrosti da ispriča svoju stranu priče, te je za pomenuti medij istakla da se celokupna situacija odigrala brzo.

"Samo su me odveli do suda. Moj brat, moji roditelji...Svi su se urotili protiv mene, a ja sam imala fobiju od venčanja. Nisam imala predstavu da će se sve tako odigrati", bila je iskrena Salma, te dodala da je ovo prvi put da medijima priča o detaljima svog "najlepšeg dana u životu".

Glumica je otkrila i da nije planirala formalno venčanje. Međutim, njena porodica je, kaže ona, očigledno imala svoje planove.

"Oni su me samo dovukli tamo i sećam se da sam bila jako nervozna. To je razlog zašto smo se venčali u zgradi suda", zaključila je za pomenuti magazin, a prenosi "Daily Mail".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.