Veze i odnosi

Leonard Dikaprio "okreće novi list", hoće ljubav za ceo život: "Očajan je"

Neimenovani izvor blizak glumcu je za "Daily Mail" pričao o ljubavnom životu Leonarda Dikapria, te je istakao da bi holivudski zavodnik hteo da nađe životnog saputnika.

Četvrtak, 16.02.2023.

15:13

Autor: J.V.

Leonard Dikaprio
Foto: Profimedia/Kevork Djansezian

Podeli:

Izvor je, takođe, istakao da Leonardo nije srećan zbog tračeva i pošalica na njegov račun u vezi sa pravilom "da izlazi samo sa devojkama mlađim od 25 godina".

Leonardo Dikaprio zapalio mreže: "Hoćeš li me ostaviti kad napunim 25?" FOTO

"Očajan je, hoće da odbaci reputaciju muškarca koji izlazi sa devojkama mlađim od 25 godina. Hoće da nađe mnogo zreliju vezu, hoće da se skrasi", rekao je on za pomenuti tabloid.

Leonardo Dikaprio drastično smršao – da li je zbog raskida? FOTO

Takođe, izvor blizak 48-godišnjem glumcu je otvoreno pričao o frustrirajućim fotografijama koje svaki put osvanu na društvenim mrežama kada se nađe u društvu mladih manekenki.

"Leo je, poprilično, sam. Naravno, te frustrirajuće slike utiču na njegov život, ali nije ljut. On, trenutno, traži malo zreliju vezu", rekao je izvor, te dodao da bi Leonardo Dikaprio voleo da bude u dugoročnoj romansi, poput one koju je imao sa 25-godišnjom manekenkom Kamilom Morone.

"Gde god da se okrene, ljudi ga povezuju sa mladim manekenkama, a to nije on. Leo hoće vezu, kao onu što je imao sa Kamilom".

A šta kaže izvor o nedavnim spekulacijama da je u "vezi" sa 19-godišnjom manekenkom?

"Ništa se nije dogodilo između njih dvoje. Leonardo se samo zadesio pored manekenke, tu su ga stavili da sedi", objašnjava izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.