Veze i odnosi

Ako vam muškarac šalje ove poruke, znači da je zaljubljen do ušiju

Ako želite da znate da li se sviđate muškarcu, postoji nekoliko fraza koje oni koriste kada razgovaraju sa ženom koju vide kao više od prijatelja. Nekad muškarci ne govore puno, ali njihove poruke pokazivaće upravo ono što prećutkuju.

Četvrtak, 23.02.2023.

16:52

Izvor: 24sata.hr/Bruno Serdar

Ako vam muškarac šalje ove poruke, znači da je zaljubljen do ušiju
Foto: Vitalii Matokha/shutterstock

Podeli:

Ovo me podsetilo na tebe

Muškarac neće uvek reći ono što misli jer se ponekad boji biti direktan kako bi poštedeo svoja osećanja da ne bude povređen. Reći će da ga je nešto podsetilo na vas, a to vam automatski može da otkrije da razmišlja o vama, samo vam to govori indirektnim putem.

Mogu ti pomoći u tome

Muškarci vole kada ženi mogu da pomognu. Žele da se osećaju korisnima. Ako vam nude pomoć u nečemu, onda im je zaista stalo do vas. Muškarci rade stvari samo za žene do kojih im je zaista stalo ili ponekad za krajnji cilj.

Izgledaš sjajno

Ako vam kaže da izgledate sjajno, prestanite preterano da analizirate i nagađate što on zapravo misli. On stvarno misli da izgledate sjajno i želi da to znate.

Razgovarao sam s mamom

Ako navede ime mame i kaže ti što je razgovarao s njom, on je ili tvoj najbolji prijatelj ili mu se sviđaš. Muškarce obično takve stvari ne dele s bilo kim, a i retko govore o članovima porodice. Ako je otvoren za razgovor o članovima porodice, onda imate njegovo poverenje.

Uznemiren sam/zabrinut

Ako muškarac priznaje da oseća neku emociju koja nije srećna, dovoljno je zaljubljen u vas da vam pokaže ranjivost koju obično ne otkriva.

Gdje si? Šta radiš?


Postavlja vam pitanja o tome što radite ili gde ste? Sviđate mu se! Sve dok to ne radi konstantno – ne uhodi vas.

Tako si seksi

Ako vam to muškarac govori, onda znajte da je to istina. Nemojte odmah pomišljati da je to rekao stotinama drugih žena pre vas.

Primetio sam da...

Ako vam kaže kako je primetio kada nešto radite, onda morate znati da vas posmatra i prati ono što imate naviku da radite. On obraća ozbiljnu pažnju na to ko ste kao osoba.

Nedostaješ mi


Nedostaješ mu? Muškarci će retko to reći ako im zaista ne nedostajete. Ako vam govori da mu nedostajete čak i ako ste u toj novoj neizvjesnoj fazi, sigurno ste ugrali njegovo srce.

Biću tu za tebe

Ako vam kaže da će biti tu za vas što god trebate ili da će razgovarati s vama kad god, onda on zaista želi biti deo vašeg života i neće vas tako lako pustiti.

Zove te imenom kućnog ljubimca

Ako vas nazove bilo kojim drugim nadimkom osim vašeg prezimena, odlučio je da vas mora učiniti svojim, piše ''Your Tango''.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.