Veze i odnosi

Nakon dva propala braka, lepa glumica sreću pronašla u trećem: "Nisam znala šta tražim"

Jedna od najlepših glumica Holivuda Skarlet Johanson nedavno je gostovala u podkastu glumice Gvinet Paltrou, gde je pričala o svojim dosadašnjim brakovima.

Nedelja, 23.04.2023.

12:52

Autor: J.V.

Nakon dva propala braka, lepa glumica sreću pronašla u trećem:
Foto: Profimedia

Podeli:

"Dugo nisam znala šta želim ili šta mi treba od nekoga. Nisam mogla da shvatim. Ali, u nekom trenutku sam razumela da mi je jako važno da budem sa saosećajnom osobom. To je osnovna karakteristika koja mora da postoji kod mog partnera. I mislim da je razumevanje osnovnih stvari koje su vam potrebne kod partnera neophodno za dugovečnost vašeg odnosa. Kod mene identifikovanje tih stvari defintivno promenilo igru", ispričala je glumica.

Skarlet Johanson iza sebe ima dva braka - prvi sa glumcem Rajanom Rejnoldsom sa kojim je bila od 2008. do 2011. godine. Nakon razvoda od njega opet se udala 2014. godine i to za francuskog novinara Romena Dorijaka.

Međutim, ni taj brak nije uspeo, te se nakon tri godine zajedničkog života desio razvod.

Ubrzo nakon toga upoznaje glumca Kolina Josta sa kojim ulazi u vezu 2017., a tri godine kasnije srećni par izgovara sudbonosno "da".

"Konačno sam mogla da počnem da poštujem sebe dovoljno da znam šta su te osnovne stvari koje su mi neophodne i da budem u redu sa tim. To je bila moja životna lekcija" , ispričala je ona za podkast, te dodala da njenoj sreći nema kraja, jer brak sa sadašnjim partnerom joj i te kako prija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.