Veze i odnosi

Slavni di-džej (55) čeka treće dete - prvo sa 25 godina mlađom lepoticom zbog koje se razveo FOTO

Džesika je 25 godina mlađa od Dejvida Gete koji će u 55. godini treći put postati otac i koji je uz nju blistao od sreće.

Petak, 17.11.2023.

08:27

Izvor: superžena

Slavni di-džej (55) čeka treće dete - prvo sa 25 godina mlađom lepoticom zbog koje se razveo FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Dejvid Geta i njegova emotivna partnerka, glumica Džesika Ledon, sinoć su javnosti saopštili da će postati roditelji i dobiti prvo zajedničko dete. Pojavili su se na Latin Grammy dodeli nagrada u Sevilji i bilo je to pravo iznenađenje.

Lepa glumica blistala je u svedenoj interesantnoj haljini koja je naglasila njen trudnički stomak koji su oboje dodirivali dok su pozirali, dok je slavni di-džej bio u svom prepoznatljivom stilu.

Dejvid Geta i Džesika Ledon započeli su ljubavnu vezu 2015. godine, da bi joj on 2021. poklonio prsten koji nije bio verenički, jer "više ne veruje u brak". Prošle godine u oktobru su raskinuli, ali su se već početkom ove godine pomirili i - stiže prinova.

Lepa Džesika ušetala je u život di-džeja dok je bio u braku sa suprugom Keti s kojom ima dvoje dece, pa je javnost brujala o tome da je mlada glumica kriva za njihov razvod posle 22 godine zajedničkog života.

Dejvidu očigledno veoma prija društvo ove lepotice, s obzirom na to da je postao zgodniji i poželjniji nego ikada.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare