Veze i odnosi

Tri idealne seks poze za one koji uvek žele još - jedna je za najhrabrije

Ukoliko ste od onih koji imaju jak seksualni nagon, ove tehnike obećavaju još više užitka.

Petak, 17.11.2023.

15:31

Izvor: krstarica

Tri idealne seks poze za one koji uvek žele još - jedna je za najhrabrije
Foto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Podeli:

Ako vam se želja za seksom često javlja, verovatno je vreme za malo eksperimentisanja u spavaćoj sobi. Seksualni nagoni razlikuju se od pojedinca do pojedinca, a visoki libido znači da jednostavno želite seks. Puno seksa.

Uvek je važno s vremena na vreme isprobati nove seksualne položaje. Istraživanje različitih tehnika čini seks uzbudljivijim. Uostalom, rutina bi s vremenom mogla postati dosadna.

Tri poze za one s velikim libidom:

Kolevka

Za ljubitelje tantričkog seksa, ova poza je odlična ako se nadate zbližavanju s partnerom ili ako jedno od vas ima eksplozivan seksualni nagon. Kolevka se svakako fokusira na intimnost.

Započnite tako da sednete ljubavniku u krilo okrenuti prema njemu, a zatim se oboje skoncentrišete jedno na drugo i na energiju između vas. Duhovna povezanost trebalo bi da ulepša stvari u krevetu.

Tehnika koitalnog poravnanja

Misionarska poza je često omiljena među mnogim parovima, ali možete je malo izmeniti. Kada imate seks u ovom klasičnom položaju, možete isprobati tehniku koitalnog poravnanja. To se radi tako da se muškarac tokom klasične misionarske poze pomeri malo "više" prema ženinoj glavi, tako da više stimuliše klitoris.

Ovo može pomoći da oboje brže dostignete vrhunac nego kod standardne verzije poze.

Takozvana "mešalica za maslac" nije za one sa slabim srcem

Žena leži na leđima sa stopalima iznad glave i kukovima u vazduhu. Zatim partner ulazi u nju dok je ona zapravo naglavačke. Dok ste u ovom položaju, krv će jurnuti u glavu što može pojačati doživljaj. Ali, ako se prvi put susrećete s ovim položajem, usporite, piše Daily Star.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.