Veze i odnosi

Tom Kruz nakon 15 godina samoće ima devojku: 25 godina mlađa Ruskinja mu "pomutila pamet" FOTO

Tom Kruz je nedavno primećen u društvu ruske bogatašice Elsine Kerove na jednoj prestižnoj zabavi u Londonu.

Sreda, 13.12.2023.

11:02

Izvor: superžena

Tom Kruz nakon 15 godina samoće ima devojku: 25 godina mlađa Ruskinja mu
Foto: Profimedia

Podeli:

Prema rečima izvora, glumac i bogatašica bili su jako bliski tokom celog događaja, preciznije rečeno, nisu se razdvajali te večeri.

"Bili su nerazdvojni, očigledno su par. Činilo se da je opsednut njome", rekao je neimenovani izvor za "Djli mejl", koji je, takođe, bio jedan od zvanica.

"Kruz je bio vrlo prijateljski raspoložen prema svima; stalno su tražili da se fotografiše sa njim, ali je ljubazno odbijao. Na kraju je DJ na ruskom morao da kaže da gospodin Tom Kruz ne želi nikakve fotofrafije. Proveo je veći deo noći plešući sa Elenom, ali se u jednom trenutku samo ubacio usred grupe drugih žena", dodao je izvor.

Ko je Elsina Kerova?

Britanska državljanka ranije je bila udata za ruskog tajkuna Dmitrija Cetkova. U braku sa njim stekla je vilu vrednu 22 miliona funti u Sariju i kuću u Londonu od 18 miliona funti. Supružnici su posedovali i imanje u Dubaiju i na Kipru, te skupocene automobile, nakit i kolekciju preskupnih umetničkih dela.

Međutim, njih dvoje su se razveli, a razloge kraha njihove jubavi pratile su kontroverze. Elsina je optižena da je sakrila značajnu imovinu od svog bivšeg muža, uključujući kolekciju firmiranih torbi koje su vredne milione funti. Ona se branila time što je njen otuđeni suprug "jedan od najtraženijih na listi Kremlja".

A kakva je situacija kod Kruza?

Glumac već 15 godina nije bio u vezi, nakon što se razveo od glumice Kejti Holms. Iako se jedno vreme spekulisalo da je holivudski zavodnik opčinjen kolumbijskom pevačicom Šakirom, njih dvoje nikada javno nisu komentarisali ove navode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.