Veze i odnosi

Jelena Rozga priznala: "Sad sam najsrećnija, oči sve govore"

Jedna od najlepših i najpopularnijih domaćih pevačica priznala je da joj ovih dana sve ide sjajno.

Utorak, 20.02.2024.

13:08

Izvor: superžena

Jelena Rozga priznala:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Regionalna muzička zvezda ne govori mnogo o svom privatnom životu, iako se zna za nekoliko neuspelih ljubavnih veza u kojima je bila. Ipak, kockice su se složile i pevačica priznaje da se trenutno odlično oseća, kao i da je ispunjena u ljubavi.

"Ljubav je za mene sve. Vidi mi se u očima kada nešto ne funkcioniše. Koliko god se trudila, oči sve govore. Sad sam u najlepšoj i najsrećnijoj fazi života", priznala je, a otkrila i da joj je zdravlje trenutno dobro.

"Štitna žlezda je, hvala bogu, dobro, nalazi su mi dobri. Svakih mesec dana moram vaditi krv i trenutno sam jako dobro", izjavila je plavokosa lepotica koja godinama već ima problema sa štitnom žlezdom, a ono što je najviše opušta i što joj puni baterije jeste ispijanje kafe u njenom rodnom Splitu.

"Volim bezbrižno da sedim na rivi. Ne moram da pričam, ne moram ništa... Samo da je kafa ispred mene i da gledam u more. Tako mogu satima i tako 'punim baterije'", rekla je pevačica za televiziju Hajat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.