Veze i odnosi

Čuvena manekenka devedesetih konačno se skrasila? Zaveo je 16 godina mlađi milijarder FOTO

Prema pisanjima "Dejli mejla", jedna od najpoznatijih manekenki 90-ih Naomi Kembel (53) navodno je u emotivnoj vezi sa filmskim producentom Mohamedom el Turkijem (37).

Četvrtak, 29.02.2024.

10:33

Izvor: superžena

Čuvena manekenka devedesetih konačno se skrasila? Zaveo je 16 godina mlađi milijarder FOTO
Foto: Profimedia/Laurent Vu/SIPA/2305202124

Podeli:

Naomi Kembel i Mohamed el Turki više puta su viđeni zajedno u javnosti, a na svetskim događajima se uvek drže za ruke. Njihovo pojavljivanje na dodeli nagrada Bafta u Londonu pokrenulo je spekulacije da su u vezi.

Foto: Profimedia

Slavna 53-godišnjakinja i 16 godina mlađi milijarder iz Saudijske Arabije ponosno su pozirali pred objektivima foto-aparata i celo veče su bili zajedno, navodi gorepomenuti britanski medij.

Ono što je poznato široj javnosti jeste da su Kembelova i Turki već godinama dobri prijatelji, a u poslednje vreme ih često gledamo zajedno na velikim događajima.

Podsetimo, u decembru 2021. godine pojavili su se na crvenom tepihu festavala u Džedi, držeći se za ruke. Od tada su bili redovni posetioci mnogih događaja, pa i Filmskog festivala u Kanu prošle godine, Nedelje mode u Parizu 2022. i 2023. godine. Takođe su prisustvovali ekskluzivnim zabavama, ali i nedavnom rođendanu bivšeg urednika britanskog "Voga" Edvarda Eninfula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.