Zdrav duh

Uradite psihološki test: Šta vidite na slici?

U zavisnosti od toga šta vidite na slici, vaše trenutno stanje može da bude stres, seksualno opterećnje, samopouzdanje...

Nedelja, 17.05.2015.

14:02

Izvor: Super žena

Default images
screenshoot/youtube

Podeli:

Ovu sliku za psihološki test, kao i niz drugih, napravio je čuveni švajcarski psihoanalitičar Herman Roršah. Njegovi testovi se zovu Roršahovi testovi. Pogledajte dobro u sliku i pročitajte šta znači to što ste videli.

*ALT

Dvoje ljudi

Pitanje je u kakvom su odnosu ljudi koje vidite? Rešenje je u fokusu. Ovo viđenje krije i seksualnu konotaciju. Ukoliko je to glavno što vidite, preokupirani ste seksom.

Neko se gleda u ogledalu

Taj neko ste zapravo vi. Kakva osećanja imate prema ovoj slici i da li možda vidite krv? Krv je povezana sa agresijom i negativnošču. Osećanja osobe koja posmatra sebe u ogledalu su vaše emocije koje imate prema sebi.

Pas

Ova životinja predstavlja vaše unutrašnje biće, al ii strahove. Ukoliko u vama budi negativne emocije, možda imate neke prikrivene strahove sa kojima bi trebalo da se pozabavite

Slonovi koji igraju

Ovi nežni divovi su simbol za inteligenciju i samopouzdanje.

Medved

Ako vidite krvavog medveda duboko u sebi ste tužni. Vi ste osećajni, blage naravi i naivni.

Dve osobe se mole

Ako vidite dve osobe koje se mole znajte da prolazite kroz veliku životnu krizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.