Zdrav duh

Nina Badrić objavila svoju fotografiju staru tri decenije, komentarisala i Lepa Brena FOTO

Pevačica Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju iz 1991. godine, kada je imala samo 19 godina i oduševila brojne fanove.

Četvrtak, 10.12.2020.

09:56

Izvor: vecernji.hr, Super žena

Nina Badrić objavila svoju fotografiju staru tri decenije, komentarisala i Lepa Brena FOTO
Foto: EPA/Sergei Ilnitsky

Podeli:

"‘91 kad sam bila top model", napisala je Nina pored fotografije, koju je dopunila pesmom "Marina" Prljavog kazališta.

Naravno, za fotografiju je odmah dobila brojne komplimente.

Koleginica Lepa Brena joj je poručila da je lutka lepa.

"Top modeli zauvek ostaju top modeli", napisao joj je voditelj Dalibor Petko, a jedna pratiteljica napisala je "Koliko ženstvenosti u jednoj ženi, prekrasna si Nina".

Pevačica je nedavno podelila fotografiju na kojoj je u elegantnoj bleštavoj haljini, a uz nju je postavila i citat poznate božićne pesme: "Ljubav je ljudima dom." Taj citat privukao je pažnju njene koleginice Jelene Rozge, koja joj je komentarisala: "I tu je svako na svom." Nina je posle postavila samo emotikone srca, ali njihovo dopisivanje privuklo je pažnju jednog obožavatelja.

"E, vas dve baš porazgovaraste. Ne možete nikako drugačije da se ispričate nego ovako na Instagramu?" pisalo je u komentaru pratioca koji je dodao emotikone srca i poljubaca. Druga pratiteljica pomislila je da se radi o zlonamernom komentaru pa je upitala zašto komentariše sa lažnog profila, a obožavalac je odgovorio kako se ne radi o lažnom profilu, a najmanje o zlonamernom komentaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.