Zdrav duh

Endi Mekdauel: "Baš me briga, želim da budem stara" VIDEO

Glumica Endi Mekdauel, poznata po ulogama u filmovima "Četiri venčanja i sahrana" i "Dan mrmota", otvoreno govori o starenju, borama i sedoj kosi.

Četvrtak, 30.03.2023.

07:58

Autor: M. M.

Endi Mekdauel:
Foto: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Podeli:

Endi će u aprilu napuniti 65. godinu, a prestala je da se farba pre par godina i u potunosti se prepustila prirodnom izgledu: "Iscrpljujuće je održavati iluziju mladosti. Osetila sam da taj prelaz odgovara mojoj ličnosti i onome ko sam", rekla je jednom prilikom za Vog.

Nedavno je prilikom razgovora sa novinarkom Keti Kourik i kratko poručila sa želi da bude stara:

"Nasmejem se kad neko kaže da izgledam starije. Znaju da uskoro punim 65. Šta želite da kažete, da izgledam kao da imam 75 samo zato što ne farbam kosu? Baš me briga, želim da budem stara. Umorna sam od pokušaja da budem mlada. Ne želim da budem mlada. Bila sam mlada. A biti starija osoba koja pokušava da bude mlada, kakav je to napor. To je puno truda. Jednostavno ne mogu da nastavim s tim... Ne mogu!", zaključila je.

Zatim je dodala: "Starenje je realnost, to je intiman učitelj ljubavi prema sebi. Starenje ne možete da zaustavite. To će se dogoditi", poručila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.