Zdravlje žene

Model za bikinije počela da gubi kilograma, ali i pratioce: "Želim da se poštuju moje odluke" FOTO

Karina je bila poznata po svojim objavama kojima je promovisala obline i žensko telo onakvo kakvo jeste. Međutim, sada je počela da deliti objave o gubitku kilograma i to se nekim njenim pratiocima nije svidelo.

Subota, 11.03.2023.

14:40

Izvor: 24.hr/Anamaria Miloš

Default images

Podeli:

Dizajnerka bikinija i model Karina Irbi (33) iz Australije otkrila je kako je izgubila deo pratioca na društvenim mrežama, a samo zato jer je smršavila.

Karina je bila poznata po svojim objavama kojima je promovisala obline ženskog tijela. Međutim, sada je počela da deliti objave o gubitku kilograma i to se nekim njenim pratiocima nije svidelo.

"Puno mi se devojaka javilo i reklo mi da su me sada kada više pričam o svojoj hrani, zdravlju i treningu morale da prestanu da prate. Poštujem i cenim svačije mišljenje, ali isto tako želim da se i moje odluke poštuju", rekla je Karina.

"Poslednjih 18 meseci borila sam se s teskobom zbog zdravlja i to me navelo da stvorim neke prilično toksične i nezdrave navike. Međutim, nakon razgovara sa stručnjakom o svojim poteškoćama, uspela sam da se ponovno pokrenem. Ako neko želi da smrša, to je u redu. Ako se neko želi da se udeblja i to je u redu. Ako neko želi da poraditi na svom mentalnom zdravlju i to je u redu. Na kraju dana, nečija lična odluka ne mora da utiče na vas", dodala je.

Iako su je neki otpratili, mnogi su je i podržali, piše Daily Star.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.