Zdravlje žene

Kafa i supa od kostiju: Režim ishrane Gvinet Paltrou izazvao šok na mrežama, oglasila se i glumica

Nakon žučnih rasprava i pitanja, oglasila se i glumica...

Nedelja, 19.03.2023.

07:51

Izvor: Super žena

Kafa i supa od kostiju: Režim ishrane Gvinet Paltrou izazvao šok na mrežama, oglasila se i glumica
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica Gvinet Paltrou u podkastu Vila Kola govorila je o svom načinu ishrane, a njeni po mnogima bizarni stavovi su izazvali velike reakcije.

Kada ju je Vil pitao kako izgleda njen velnes i ishrana, zvezda je odgovorila:

"Večeramo rano. Postim sa prekidima. Obično pojedem nešto oko 12h, a ujutro konzumiram samo ono što neće da mi poveća nivo šećera u krvi, pa samo popijem kafu. Ali jako volim supu za ručak. Većinu dana ručam supu od kostiju. Onda pokušam da se jedan sat krećem, pa prošetam, vežbam pilates ili uz vežbam sa svojom Trejsi Anderson. Onda radim suvo četkanje i idem u infracrvenu saunu 30 minuta. Za večeru jedem prema paleo dijeti - dakle puno povrća. Zaista mi je važno da podržim svoj detoks", rekla je.

Ovaj "isečak" iz emisije u trajanju malo manje od minut, pokrenuo je lavinu komentara, te su se mnogi pitali:

"Samo supu za ručak? Mislim stvarno...", "Kafa i supa od kostiju?", "Supa od kostiju nije obrok", "Nemam reči", "Od čega detoks?", "Ovo nije dobra poruka".

@dearmedia #gwynethpaltrow shares her daily wellness routine on The Art Of Being Well, listen now 🎧 #wellnessroutine #healthandwellness #healthylifestyle #routines #goop #podcastclips ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Kada je jedan od Paltrovih pratilaca na Instagramu pitao o videu i o njenim rutinama, na šta je odgovorila sa dva snimka na svojim Instagram pričama.

"Mislim da je važno da svi znaju da sam radila podkast sa svojim doktorom. Dakle, on je osoba sa kojom radim više od dve godine, a bavili smo se hroničnim stvarima. Objasnila je da je imala Kovid i da jedan od njenih simptoma uključivao je "veoma visok nivo upale tokom vramena".

Istakla je da se doktor fokusirana na hranu koja smanjuje upale:

"Dakle, puno kuvanog povrća, svih vrsta proteina, zdravih ugljenih hidrata za smanjenje upale. Deluje veoma dobro."

Paltrou je dodala da je njena dijeta zasnovana na njenim medicinskim rezultatima i "opsežnim testiranjima koja sam uradila tokom vremena".

Zaključila je da je epizoda podkasta trebalo da bude "transparentan pogled na razgovor" između nje i njenog doktora, preneo je Insider.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.