Aktuelno

Ispunila dugododišnji san: Kejtlin Džener u kupaćem na plaži (VIDEO)

Kad je pre nekoliko godina slavni američki atletičar i biološki otac šestoro dece, Brus Džener, izjavio kako namerava da postane žena, mnogi su bili u šoku... Brus je pred kamerama objasnio kako mu želja za promenom pola nije došla preko noći, već ju je decenijama potiskivao i da je sada, u svojim šezdesetima napokon odlučio postati svoj, odnosno svoja.

Ponedeljak, 30.10.2017.

10:21

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

40 years ago my therapist asked me what my fantasy is. I told her walking on the beach being my authentic self and...

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Transformacija u ženu zvanu Kejtlin uključivala je mnoge operacije, ali i promenu stila, u čemu su novoj dami na sceni rijaliti emisija pomogle poćerka Kim i ćerka Kajli.

Iako je danas u zaraćenim odnosima sa brojnim članovima porodice Kardašijan, Kejtlin se iz dana u dan trudi da nadoknadi sve što je propustila, a sinoć je na svom Instagram profilu sa fanovima podelila doživljaj o kojem je dugo sanjala.

Objavila je video na kojem opušteno šeta u jednodelnom braon kupaćem kostimu sa dubokim izrezom, baca šešir s glave, manekenski se okreće kako bi pokazala figuru i viče: "Sloboda!" Ispod videa napisala je:

"Pre 40 godina terapeut me pitao koja je moja najveća želja. Odgovorila sam - da hodam po plaži i da budem ono što zaista jesam i sada...".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare