Aktuelno

Je li ovo dokaz da su ćerka Majkla Džeksona i slavna manekenka u vezi?

Od kada su viđene zajedno u Londonu u veoma prisnom odnosu, mediji neprekidno povezuju Paris Džekson i Karu Delevinj.

Petak, 23.03.2018.

10:02

Izvor: Super žena

Je li ovo dokaz da su ćerka Majkla Džeksona i slavna manekenka u vezi?
Paris (levo) i Kara (desno) Foto: Getty

Podeli:

Ćerka Majkla Džeksona Paris Džekson i slavna manekenka Kara Delevinj već mesecima slobodno vreme provode zajedno, a fotografije redovno objavljuju na društvenoj mreži Instagram.

Iako nisu otvoreno komentarisale prirodu njihovih odnosa, dovoljno je zaviriti na njihove društvene mreže i primetiti veliku prisnost među njima koja, po mišljenju mnogih, ipak je viša od drugarstva.

Poslednja Instagram priča, koju je objavila Paris, a na kojoj njih dve zajedno leže u krevetu i gledaju film, probudila je dodatne sumnje.

Posebno što njih dve gledaju film Kerol koji prati dve žene potpuno različitog porekla koje se nađu u neočekivanoj ljubavnoj aferi u Njujorku tokom pedesetih godina. Upravo zbog teme filma mnogi su taj video-snimak protumačili kao potvrdu toga da su Paris i Kara u emotivnoj vezi.

"Nema sumnje da među njima postoji iskra. Upoznale su se još na prošlogodišnjoj dodeli MTV filmskih nagrada i odmah su 'kliknule'. Od tada se druže", kazao je izvor za britanski "San".

Čerka pokojnog kralja popa do sada je bila u vezama samo s muškarcima, dok je čuvena manekenka pre četiri godine javno priznala da je biseksualnog opredeljenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare