Aktuelno

Jedna od najlepših žena sveta pokazala svoje strije

Popularna manekenka Krisi Tajgen rešila je i ovog puta da bude totalno iskrena, te je podelila video-snimak na svom Instagram storiju u kome je pokazala sve svoje nesavršenosti. Baš kao poput mnogih drugih žena, i ona ima problem sa strijama.

Sreda, 30.05.2018.

15:11

Izvor: Super žena

Jedna od najlepših žena sveta pokazala svoje strije
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Pre samo dve nedelje manekenka Krisi Tajgen se porodila i donela na svet sina Majls Teodora Stivensa, a prvu sliku novorođenčeta mlada mama je podelila na Instagramu. Naravno, ona se odmah vratila društvenim mrežama, te nam otkrila kako izgleda život dvostruke majke, ali i kako se njeno telo promenilo nakon porođaja.

Krisi je ponovo iznenadila javnost kada je objavila video-snimak na kome je otkrila postporođajne strije na svojim bokovima dokazujući da su one sasvim normalne i prirodne.

Foto: Printscreen Instagram / chrissyteigen

Ovo nije prvi put da lepa brineta otkriva svoje nedostatke.

Podsetićemo, pre tri goine je objavila sličnu fotografiju, pokazavši butine sa crvene i izraženim strijama.

"Ljudi su toliko zabrinuti, ali nikada nisam videla ženu bez strija. Radila sam sa gotovo svakim svetskim supermodelom. Srećna sam da znam da neke od najlepših žena sveta imaju strije. To nam je svima zajedničko", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare