Aktuelno

Doli Parton: Uvek izgledam srećno, ali to je zbog botoksa

Legendarna kantri pevačica progovorila je o problemima sa anksioznošću i depresijom i rekla da se s teškim situacijama svi sretnu u jednom trenutku, ali je važno kako se s njima nosimo

Subota, 15.05.2021.

21:10

Izvor: B92

Doli Parton: Uvek izgledam srećno, ali to je zbog botoksa
Foto: Profimedia

Podeli:

U četvrtak je Doli Parton (75) virtuelno učestvovala u manifestaciji "WOW: Celovito zdravlje uključuje mentalno zdravlje". Diva je otpevala svoju pesmu "Light of a Clear Blue Moon" i podelila svoja iskustva s depresijom i anksioznošću.

Nakon što je izvela pesmu, Parton je razgovarala s glumicom Lisom Kudrou (57), koja je vodila događaj.

"Ljudi mi često govore da uvek izgledam srećno. Iskreno, to je sve botoks", rekla je pevačica. Kasnije je rekla kako nije apsolutno sve u botoksu, ali delimično jeste.

Foto: Profimedia

"Svi doživimo anksiozne i depresivne trenutke pre ili kasnije. Kako se s time nosimo je ono što nas određuje", nastavila je ona.

Objasnila je kako je ova pesma za nju jako važna, jer joj je pomogla tokom izuzetno važnog vremena u njenoj karijeri. Opisala je da tad nije mogla da jede, spava, a ponekad niti da misli.

"Nadam se da će vas ova pesma oraspoložiti jednako kao što je mene tada", izjavila je diva i poslala poljubac kameri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.