Aktuelno

"Kao Boga da sam videla, ne mogu da dišem": Pometnja u centru Beograda zbog turskog glumca

Jedan od najpopularnijih turskih glumaca Džan Jaman (32) trenutno boravi u Beogradu.

Nedelja, 29.08.2021.

10:43

Izvor: superžena, Telegraf, Blic

Foto: Profimedia

Podeli:

On se juče pojavio na otvoranju jedne radnje u Knez Mihailovoj ulici, što je izazvalo pravu pometnju.

Ispred lokala okupio se veliki broj ljudi, koji je želeo da ga upozna i fotografiše se.

Jaman se tu družio s fanovima, koji su ga ispred radnje velikom broju čekali nekoliko sati, pišu mediji.

Njegovi fanovi su bile uglavnom pripadnice nežnijeg pola i tinejdžeri, a turska zvezda nije imala lak zadatak da se "odbrani" od njih.

Glumac je došao raspoložen i nasmejan, te je ispunio želje svojim obožavateljkama i vredno pozirao sa svakom.

"Kao Boga da sam videla", "Ne mogu da dišem", govorile su devojke pored glumca.

Najlepši turski glumac se provodi u Beogradu, muzika mu svira "na uvce" FOTO

A na svom Instagramu, na kojem ga prati osam i po miliona ljudi, postavio je fotografiju na kojoj deli autograme lepim beogradskim ženama i napisao:

"Noći koje se nikada ne završavaju, neki autogrami i fotografije. Dobre vibracije ovde, vi znate kako da se zabavljate u Srbiji. Beograd je zakon".

U komentarima je pisalo:"Srbija te voli", "Dobro nam dosao" na engleskom jeziku ali i izjave ljubavi na srpskom. U sve su se umešali i fanovi iz sveta sa pozivima da dođe u Brazil a hiljade srca preplavilo je njegov post.

Podsetimo, atraktivni glumac rođen je u Istanbulu, a interesantno je da je poreklom sa Kosova i Metohije. Naime, njegovi roditelji rođeni su u Turskoj, ali oboje su deca imigranata.

Niko nije ni slutio da će gluma biti njegov poziv, budući da je završio italijansku gimnaziju, neko vreme je kao student na razmeni živeo u Americi, po povratku je završio Pravni fakultet, a jednog dana je rešio da se oproba kao glumac i ispostavilo se da ima dara. Prvu ulogu dobio je 2014. godine, a za svoj rad u seriji "Sanjalica" 2018. godine je dobio nagradu za najboljeg glumca u romantičnoj komediji.

Beograd nije jedini grad u kojem ga obožavateljke "saleću". Osim u Turskoj, Džan je popularan u celom regionu, pa i u Grčkoj, gde ga prati i dočekuje stotine žena, kao na prvoj fotografiji, na kojoj je sa dužom kosom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.